ha meg számonkéred tuti azt mondja h "na és, én kerestem".. hát nem? ismerem ezt a típust... 3 gombóc fagyiért be se kapcsolom a gépem nemhogy árfolyamokat nézek, poziba lépek és hónapokig követem:)
mondjuk az ilyeneknek az ideje se drágább mint 3 gombóc fagyi... és hogy is mondta Lázár? ja igen, ennyit is ér:)
Mikor mire
Hol a 20 db-Os kötést reklámozza, hol pedig előadja hogy hozz x M-t es pakold be 1 M -kent az ilyenekrbe
Aztan par Nap múlva mar 2 M-val adja elo ugyanazt
az meg h 100 db-al éppen 32 vagy 59 ft az árfolyam az kurva mindegy.... lehet h neked az ezen ősszekeresett 3 gombóc fagyi óriási eredmény de ebből egy valamire való speki már rég kinőtt....
azt tudod már h vaníliát vagy pisztáciát veszel a giga nyerődből amiért érdemes volt egy egy évig gubasztani a gép előtt? real-ra telik-e már vagy a topikból kéred a valósidejű adatokat?:)
Makinak ajánlva.
Imádkozik Nutex csődért.Közben ott van a chart tetején éven belül 73% pluszban a papír.
Szeretném makit megkérdezni neki siekrült-e idén elérnie legalább ezt az általa csődös Nutex teljesítményt?!
Éven belül hozott-e 73%ot a tőkére?
Ha nem, csak ezt kellett volna vennie év elején.
Ennyi.
Csőd?
KPs tőke emelés elindult. Többi kis cégben egy fillér kp nincs. Itt még több évnyi MNB bünti is kijön a tőke emlésből ami szeptemberben volt. Ne feledjük a felfüggesztett cégeknél, MNB bírságra sincs pénz! Nem mindegy.
Itt éven belül 73%os emelkedés.
A chart emelkedő trendben. A konszolidációs csorgások után nagy forgalmú kitörések vannak fel, egy éve!
Írtad.
"Nem unod még ezt a szarzsák nutexet meg a kib...ottf...sza nordtelekomot? A jutalék többet elvisz, mint ezek a kamu apró kötögetések...
padlizsan"
NUTEX: működik a Varázspálca, ugranak a spekulánsok