Topiknyitó: ronaldinyo 2024. 11. 29. 10:34

NUTEX mindenkinek  

https://www.bet.hu/newkibdata/129160501/S_K_K_241128.pdf
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
todavia hétfő, 21:15
Előzmény: #2658  debepe
Ha így van, akkor talán az lenne a legjobb, ha Huber el se menne. Cserekeli meg egyedül megszavazza, amit kell. Aztán a jövő? Hubi távozik, Cserekeli fogjon össze az újakkal, Vitán hozzon egy jó, ütős akvizíciót, tegyék naggyá a céget (Make Nutex Great Again) és mindenki keressen annyit, amennyit csak bír! Jövő szilveszterkor pedig csupa boldog részvényes legyen, szomorú csak az legyen, aki nem vett. :)
debepe hétfő, 21:12
Előzmény: #2654  Dr.Emu
A balhé valóban elkezdődött. Virtualisan rajuk lett borítva az asztal. Az MNB dolgozik. Ha mégsem akkor majd a rendőrség. Minél több résztvevöje van egy bűnszövetkezetben elkövezett csalásnak annál nagyobbat szól.
A két MNB-s nagyon szorgalmasan jegyzetelt és biztos vagyok benne, hogy teszik a dolgukat!
debepe hétfő, 21:06
A folytatólagos közgyűlés ugyanazzal a résztvevő körrel zajlik le tehát az mindegy hogy huber időközben eladta a részvenyeit. Mar a tulajdonosi megfeleltetés utan is eladhatja barki így a T-2 szabaly miatt részveny nelkül is lehet szavazni egy közgyülesen... nem csak a nutexnél.
Az alapszabály rendelkezik róla hogy kell tözs- és kell szavazatelsőbbsegi részvény a nzmutex közgyűles ervenyessegehez. Ezt gyakorlatilag cserekeli egy személyben meg tudja oldani az altala kepviselt RNT holding részvényeivel.
Szóval nem kell Hubernak új részvenyeket vennie vagy keletkeztetnie a folytatolagos közgyűlesen való reszvetelhez.
Minden más elmélet téves ebben a témában. Erre probáltam utalni délutani bejegyzésemmel.
todavia hétfő, 21:01
Előzmény: #2655  fiftififti
Jól tetted, remélem bejön neked. Itt a Nutex-ben 2026 július? Azért talán 2025-ben már meglesz az az akvi. Most, hogy Mrp-t elindították, már nekik is érdekük kapkodni magukat. Én ebben bízom, az emberi mohóságban.
todavia hétfő, 20:56
Előzmény: #2653  hekki
Egyébként ez a 2024 még mindig szép év volt a részvénynek. Januárban 14 Ft-on nyitott, most decemberben 22-n zárt. Köszönjük meg Huber testépítő mesternek, hogy szépen felépítette az árfolyamot mindenkinek! 😊Haha... (Reméljük leépíteni nem tervezi.)
fiftififti hétfő, 20:52
Előzmény: #2652  todavia
Megmondom őszintén deltát vettem belőle  61-61,6 közt. 
Talán ott érdemes volt .
Mondjuk az sem egy csoda papír, de talán 70-72 lesz benne januárban.
Aztán ide vissza lehet jönni 17 -18 forint körül.
Jó lesz ez, de nem az elkövetkezendő hónapokban. 
2016 július!!! addig kell az akvit véghez vinni!!
Addig lesznek itt szép hullámok.
8-10 százalékért is le kell hajolni ebben a mocskos világban 😉
Dr.Emu
Dr.Emu hétfő, 20:50
Előzmény: #2638  Researcher

Ki kellene deríteni, mi is történt a közgyűlésen.
A kérdésedre sok-sok kisrészvényese van a NUTEX-nek. Néhányan próbálnak is tenni valamit.
Amit én hallottam aszerint a cirkusz azért elkezdődött. ("kisrészvényesek" 1-2-4%-al)
A közgyűlésig legalább 15 %-nyi (kb. 120 000 000 ) szavazatot kaszáltak el mondva csinált jogászkodással. Kezdve a 2%os nyilatkozattól, az értékpapírok zárolásáig és legutoljára, új elemként a személyi azonosság közjegyzővel való hitelesítéséig. (ténylegesen 110 152 782 szavazott)
Na ez nagyon nem tetszhetett a jelenlévőknek. Főleg, hogy a VIP szavazónak nem kellett a szabályokat betartania. Talán még a rendőrséget is rájuk hívták.
Szerintem annyi szabálytalanság történt, hogy nem kizárt az MNB közbelépése sem. Főleg Huber színjátéka miatt.
Én nem tudtam elmenni, ezért próbáljatok korrekt infót szerezni, mielőtt döntenétek.
Saját véleményem szerint vége lesz a Huber korszaknak, ha nem most egy hónap múlva, Csereklei G-nak pedig el kell fogadnia saját érdekében, hogy előbb-utóbb tárgyalnia kell az új szereplőkkel, vagy ki kell teríteni a kártyáit. (de az már nem H.U.B....)
Hubi pedig vegyen piacon, ha a "homokozóba" újra be akar lépni.
Én egy darabot sem adok neki.
Hajrá NUTEX !
hekki
hekki hétfő, 20:45
Előzmény: #2652  todavia
Microcloud +200%
todavia hétfő, 20:40
Előzmény: #2649  fiftififti
Jól mondod fifti, itt hullámvasút van. A Nutex részvényben épp az a jó, hogy nagyok benne a mozgások és forgalom is van bőven, hogy lehessen kereskedni. Viszont aki nem bírja a hullámvasutat, az ne szálljon fel rá, inkább üljön fel egy kisvasútra. Ha pedig mégis felszállt, ne panaszkodjon, hogy kavarog a gyomra. :)
Qwertzuio
Qwertzuio hétfő, 20:38
Előzmény: #2646  fiftififti
Minden kispapír lehúzó?
Minden kispapír faszszopo?
todavia hétfő, 20:33
Előzmény: #2646  fiftififti
Jól tetted fifti, hogy eladtad míg 25 felett volt. Ki tudja, mikor lesz még egyszer annyi. Aki osztalékra várva nem adta el 26, 27 Ft-on, az most persze búslakodhat. Vagy ami még jobb, szidhatja a céget, azért van. De igazából ha valaki rövid távon gondolkodik, 26 felett el kellett (volna) adni, 20 alatt lehet a visszavételen gondolkodni. Hosszabb távon meg még sok minden lehet.
fiftififti hétfő, 20:29
Előzmény: #2644  Tinyo
Csepelt is vették az utolsó pillanatig, itt nem kell értelmet keresni!
Ráérünk venni ,amikor huber bevásárol 15-17ft körül.
Jó lesz ez majd valamikor, de az nem mostanában lesz. 
Addig is fel lehet ülni  hullámvasútra mert lesznek itt szép lehetőségek, annak aki nem hosszú távra tervez!
todavia hétfő, 20:27
Előzmény: #2647  todavia
Talán a januári kgy rejthet még izgalmakat. De igazi áttörlés, 40-50-60 forint sem srv-től, sem osztaléktól nem hinném, hogy lenne.
todavia hétfő, 20:25
Előzmény: #2645  Qwertzuio
Igazából szerintem ettől a kgy-től nem is lehetett sokat várni. Jelentős fejlemény egyedül az lett volna, ha megszavaznak 25 Ft osztalékot, vagy előleget, de erre nem volt reális esély, mert jogilag nem lehetett, leírták ide is sokan. Tehát amit eddig megszavaztak, az kb. a papírforma volt.
fiftififti hétfő, 20:22
Előzmény: #2638  Researcher
Aljas, mocskos, fehérgalléros bűnözők!!
Gondoltam hogy ez lesz, ezért is adtam el pár százezer darabot még aránylag jó áron, szép haszonnal. Bár adtam volna mindet!!
Itt semmit nem változik ,ugyanaz a mocskos , aljas átverés, mint megannyiszor.
Van ismerős aki 25,5 forinton vásárolt be 4 millióért. 
(Lehet épp tőlem vette) Pedig próbáltam távol tartani tőle.
Én csak azon csodálkozom ez a mocskos munka, hogy nem tűnik fel a felügyeleti szerveknél!!??
Mondjuk azokról is megvan a véleményem 🤮
Qwertzuio
Qwertzuio hétfő, 20:20
Előzmény: #2641  hekki
Hajrá humet hajrá közgyűlés folytatódik örökké 
Bizalmunk töretlen 
Éljen a munka és a vezetőség részvény opciói.
Vegyétek a saját részvényt 45-ig és ne basszátok el a kisbefektetők bizalmát.
Tinyo hétfő, 20:18
Már most is vettél? 😃 Vagy veszed folyamatosan ? Ha esik még jobban? 
Valaki csak megvett ma is több mint 1.5 millió darabot. És persze nem kell kontrázni, ezt valaki el is adta. Pedig szar se volt közgyűlésen. Lehet valaki okosan veszegeti szépen közben.
Vagy a tömés megy egyfolytában, legalábbis aki venni akar ezt szajkózza. Jóindulatúan szól hogy adjuk el mi is 😃 
Qwertzuio
Qwertzuio hétfő, 20:17
Előzmény: #2637  d_mode
Fsszpooo wellness fos.
Eleve szar szó a wellness.
Csalódottan csodát váró 
Szponzor csoport 
todavia hétfő, 20:13
minden évben ez van. kgy előtt rali fel, majd kgy után csorgás le. Úgy néz ki itt is igaz, hogy pletykára venni kell, hírre eladni. Aki résen volt, 27 körül kiszállhatott. Még 22 sem rossz ár. Ha viszont többet esik, lehet, hogy érdemes lesz belevenni, mielőtt indul egy újabb körre.
hekki
hekki hétfő, 19:55
Előzmény: #2639  Tinyo
Csütörtökön folytatása következik.
20? 19?

Topik gazda

ronaldinyo
ronaldinyo
3 2 4

aktív fórumozók