Az nem lehet hogy azért tolták el januárra a befektetéssel, akvizícióval illetve akár a különböző részvényekkel kapcsolatos teendőket hogy Huber már ne okoskodjon ott? Vagy ez túl pozitív gondolat?
Amint ezek művelnek az már több a soknál. Nem tudom hány kisrészvényese van nutexnek, de hogy egy sem csinált még cirkuszt velük.... kisebb pénzeknél már küldik az izomagyúakat .... azon csodálkozom, hogy még ezekkel nem történt semmi 😮 Egyébként ennyi átverés és pénz lenyúlása, emberek szándekos megtévesztése , megkárosítása után nem csodálkoznék, hogy az indulatok elszabadulnának. De ne úgy legyen! Boldog újévet kívánok!
Köszönöm! Tehát, ha jól értem CsG elsőbbségi rv-vel, Hubi 1-2milla rv-vel, 25 január 28-án is bármiről dönthet. Felkészülhet a sok 3-4-5%-os tulaj! Megnyílik a homokozó előttük, csak CsG el ne törje a lábát. Úgy látom most egy darabig óvni kell testi épségét míg poziban van!
De most komolyan kérdezem, hogy ?% mellett lett volna határozatképtelen a kgy. Mondjuk 2 esetet el tudok képzelni. Ha CsG vagy a Hűbérese nincs ott, mondjuk a lábát töri!!!
Legyetek szívesek engem felvilágosítani, hogy mitől volt határozatképes a kgy 110 milla szavazattal amikor az össz. szavazati jog 888 milla? Azaz Hubi és CsG megoldotta cirka 12-13% szavazati joggal??
Annak örülök, hogy azt tapasztaltad, hogy kihúzták a homokozó talaját alóluk vagy csak idő kérdése, de közel lehet. Akik itt nagyban vettek, még nem terítették lapjaikat. A kérdésedre a tőkeemelés milyen szinten történik, biztosat ma még nem tudunk. De amilyen sunyik azt is el tudom képzelni, hogy 19-20ft-on. Ezzel elérik, hogy a Hűbéresnek visszajön a rv mennyisége. Esetleg kölcsönt kap a Nutextől haveri alapon, ezt nem zárnám ki! Ez nem jutott eszetekbe?
NUTEX mindenkinek