Közgyűlésen ilyen téma nincs. Alaptöke felemelése it jogosult zárt körben is. Igy szokták, ezután is ez lesz. Szerintem már januárban meglépik és Huber emelni fog. Mivel a közgyűlés amúgy is folytatásra fog kerülni január végén, addigra meglesz az emells is. Nincs kizárva, hogy februárban is lesz még folytatása.
Tényleg sok gerinctelenséget megcsináltak már de van egy határ amikor a sok legális disznóság közé hiba csúszik.... 6 forint a néverték az egy részvenyre jutó érték kb 40 forint. A kettő között nagy a mozgástér. Az minden esetre nem oké hogy eladok 19 forinton de utolsó pillanatban még megszavazom hogy 15-ön visszajöhessek tőkeemeléssel. A közgyűlés ezt nem fogja támogatni. A közgyűlés iratai szerint Huber támogatni fogja ezt a javaslatot mindenki más ellenében az ismert körülmények között. Azert ehhez kell batorság!
Egyrészt,akkor nézd már vissza az elmúlt évek tőkeemelési árait! Másrészt olvasd el azokat az anyagokat ahol ez le van szabályozva! Utánna rájössz, hogy aki tájékozatlan ezekben az te vagy!😉
Egyszer sem volt saját tőke alatt részvénykibocsátás, ez a kérdés, most benne lesz a napirendi pontok között is. Ott lesz az MNB. Aki ott lesz külön figyelmet fog fordítani arra, hogy ne lehessen 15Ft- on tőkét emelni. Nem kéne állandóan ezt nyomnod, ha tájékozatlan vagy ebben az ügyben.
A másik, hogy mindenki mélyen hallgat, illetve igyekszik "elmaszatolni" azt a tényt, hogy mi is van a cég tőkeemelési szabályaiban!!😊Amit már beírtam korábban: a 180 napos átlagár (21,07 Ft!) tört hányadán (2/3-àn v 3/4-én)14-15,6 Ft-on fognak tőkét emelni!A 19-14 v 15,6 Ft) lesz a H haszna részvényenként!! Azzal azért már jól fog indulni NEKI, a 2025-ös év!
Sztem azt te se gondolod komolyan,hogy H majd 19Ft-on v fölötte fog tőkét emelni, minimum 95 millió darabot?😊 Vagyis, hogy veszteséges dealbe megy bele!?19-en elad 20 milliót, alatta 4-5Ft-tal (14-15,6Ft-on) pedig, vastagon visszakapja az eredetileg a tulajdonában meglévő rv pakettet! A buli NEKI kifizetődő! Azt ne akarja már itt senki bemesélni, (nem rád gondolok)hogy H veszteségre törekszik!!! Nem az a fajta!!!
NUTEX mindenkinek