Megszabad kérdezni,hogy a saját részvény visszavásárlási program keretein belül mennyi részvényt vettek,illetve fognak venni?...Köszönöm a segítséget....
Szép napot az Uraknak! Kezd látszani valami feny az alagút végén.. nem gond,ha KicsiRichi, meg Bigrchi vagy richirichhii is ír ide mégha,ahogy írtam korábban brókerek is,akiknek az irany ki lett adva időbrn, h.venni kell stb.. ha néha súgnak es a papír arra is megy,csak menjen,befektetőknek,tulajoknak,nekünk ez a játék lényege!! Az elvárható lenne joggal h.a masodik negyedéves jelentésig vagy hamarosan utana csak közelítse már meg a könyv szerintit. Igaz előtte ott a 270-280. Idővel elválik, hiszen 300-500 közti átlagárral páran, köztük mi is várjuk a 3xx et h.megjelenjen. Kicsim akkor mar nyugodt lesz mert parizerről sajtos párizsira cserélhetjük a szendvicsben a feltétet, ha utazunk rokonokhoz Hévízre😀 Jó kereskedést/tartást!!
Az OPUS GLOBAL Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (székhely: 1062 Budapest, Andrássy út 59.; nyilvántartó hatóság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága; cégjegyzékszám: 01-10-042533) (Társaság)ezúton tájékoztatja a Tisztelt Befektetőket, hogy a 2023. július 21-én bejelentett részvény-visszavásárlási program keretében 2023. augusztus 4-én 100 000 db saját részvényt vásárolt az MBH Befektetési Bank Zrt. közreműködésével a Budapesti Értéktőzsdén 214,93 Ft/db átlagáron. A tranzakciót követően a Társaság saját részvény állománya 7 928 246 db, csoport szinten 46 500 359 db (6,63%).Budapest, 2023.08.07.OPUS GLOBAL Nyrt.
NEW OPUS GLOBAL