Legyen így, de most a 03-06 időszak még nem lesz túl erős turizmusban, a tigáz elvileg már itt lesz. Hozzáteszem, nagyon bízom benne vízválasztó lesz... Az 500 jól hangzik
Valamit venni fognak. Valami nagyot. A jelentésnek jónak kell lenni. Venni is fogják magukat . Szerintem szept.30 lesz a vízválasztó. Utána Titász, Tigázzal célár 500 ft. Na az innen dupla.
Gondoltam megnézem tegnapi esés után, hogy áll a tőzsde. Látom szinte minden zöld, keresem az opust hát az persze nem az. Ráadásul itt vagyunk a féléves jelentés előtt. Ha jó lenne a jelentés már veszegetnék. Vagyis a jelentés megint nem lesz megnyugtató. Jobban mondva már az sem volt megnyugtató, hogy a Titász vételnél, ahol azt ígérték anno, hogy saját pénzből és kötvényből veszik, berántottak egy 50 milliárdos hitelt a vételhez. Itt a csoda is kevés lassan az emelkedéshez.
Amit esett az OPUS, azt a BÉT-en nagyon nehéz lesz visszahozni ha mindenki eldobálja. Nem lehetetlen de nehéz. Viszont azt gondolom sokan be is fejezik a BÉT/magyar tőzsde vagy egyáltalán a tőzsdei mutatványaikat egy 70%-os zakó után... . Én még bízom ennek a feltámadásában.
Nehéz ezt megjósolni,bár tudnánk.....ha mégsem változik-bár ezt továbbra is hihetetlennek tartom-akkor lesz itt boritás keményen,részemről is....Meglátjuk
Attól tartok, azokat az srv keretein belül nem piacin megveszik, a reszli, meg rotty... Azaz aki az adózott pénzét idehozta, és elbukta már több mint a felét, az a többit is buktázza... Ez egy kimondottan rossz forgatókönyv lenne... . Talán az OPUS, és a nevét viselő áramszolgáltató okán ezt a nevet nem darálják be... Talán lesz belőle valami. Ismerek pár privát bankárt, nekik is több "fontos" ügyfelük ül kemény bukóban ebben...
Igen, az már jól látszik, hogy a nagyon veszteséges brigád búcsút mondhat a kispénzének amit a tőzsdére vitt. dale, joe etc, etc. Attól még itt venni érdemes az elfogadási sávban. Pár speki kör lesz talán. 236-301. Kb.
Hali ! Itt sok-sok 10Mrd van iszonyat bukóban.....cimbiknél. Hidd el , ha ez megindulna keményen, nem dobálnák olyan hevesen:)) De nem vagyok jós,senki nem várta,hogy ez lesz belőle...nehezen hiszem,hogy ekkora bukót szó nélkül benyelne a slepp nagy része.
Hali. Remélem minden ok... , Én nem várok ebben a papírban semmit, ha nyernek, ha nem. Addig talán lehet kis emelkedés, de tömegek akarják eldobálni, a 4-500-as zóna átvihetetlen szerintem, sok 10Mrd kellene hozzá
NEW OPUS GLOBAL