Keveset voltam a napokban a gépem mellett. A moderációt kritizálókkal történő vélemények rendezését támogatom, mert az a személyeskedésnek a kiinduló pontja.Egyébként amit eddig végeztél, amit a moderátor szabadsága megengedett az követendő lehetne más topik működtetőinek is.A PF EZEN HÚZÁSA TEITALÁLAT. Csak annak nem, aki vissza akar élni vele. Aki ezzel vádolna bárkit az ne nyisson topikot sem. Az általad kifogásolt kettő nick valóban a topik tönkretételét szerette volna a PF moderációnál.Gratula az eddig végzett tevékeny és tényleg felelősen végzett hozzáállásodhoz.
én miatta egy másik topikból lettem kitiltva, addig bosszantott míg el nem érte a célját, és nem írtam olyat ami miatt kitiltottak. megjegyzem, többször kértem, h hanyagoljuk egymást, mégis próbálkozott.ami érdekes, h úgy néz ki, ha vkire azt mondod, h nyikhaj vagy frusztrált azért kitiltanak, de ha csoportosan elkövetett garázdasággal vádolsz vkit (mint ahogy ő tette), azért semmi sem jár...
Vazsmegyei itt van és ha nem érted, akkor annak politikai oka van és nem nemértés. Politikai megfontolásból kijelentheted, hogy nem érted, amit Vazsmegyei mond és ír! Azzal, hogy értelmetlen Vazsmegyei írása azt is jelenti számodra, hogy nem szeretnéd azt olvasni, érteni, amit Vazsmegyei esetleg rólad és megfellebezhetetlen tényeidről megállapít.Tehát kijelented, hogy érthetetlen! Csakhogy neked már nem hisz senki, ha politikai véleményt forgatsz kedved szerint. Vazsmegyei után azért nem maradna írásos nyom, mert egy nick merészen kijelenti, hogy nem maradhat Vazsmegyei véleménye, ha egy nick úgy dönt saját hatáskörében.
A hülyeségeidet törölgeti végre, mert azt hiszed, hogy csak neked van olyan véleményed, ami már ténynek minősül. Ráadásul, csak a személyével foglalkozol Palival együtt. Nem kerültem egész nap a géphez, így aztán csak a tegnapi véleményeidet és Pali véleményeit is elég volt látnom, hogy itt nem egy egyszerű topikhoz való hozzászólás ment, hanem profdénes vegzálása.
A miniszterelnökös kérdés tuti, hogy bukás, mert alaptörvény módosítása nélkül nem működik. A miniszterelnök megválasztásáról az alaptörvény rendelkezik. Mandátuma az országgyűlés mandátumához igazodik.
Nemzeti oldali fórum /műsor-, könyv-, írás-, cikkajánló/ (A magukat (nép)nemzetinek tartók topikja)