Szerintem számos oka volt, de ettől még fel lehet vállalni az
összetartozást. Szerintem mindenki tudta, hogy vagy lesz összefogás, és
lesz kormányváltás, vagy nem lesz egyik sem. Komolyan mondom, nekem
meggyőződésem volt, hogy a háttérben folyik az egyeztetés., és az utolsó
pillanatban visszalépnek egymás javára. Ha ilyen hülyék, vagy egyszerűen önzők, hogy nem tették meg, akkor megérdemelték a sorsukat. Ez ennyi. Az
ország érdekéről pedig nem akarok regéket hallani, ha őket érdekelte
volna az ország érdeke, és az valóban a kormányváltás lett volna, akkor
visszaléptek volna egymás javára.
Hozzáteszem, ha maradt volna a kétfordulós rendszer, akkor az lenne a baj, hogy miért kell duplán szavazatszámlálókra, kampányra, stb-re költeni a pénzt.
Vidéken minden újság Mészárosé. A rádiók Vajnáé. RTL van, mint független, de ott a TV2, ami Vajna. És akkor az óriás plakátokról, meg a netről most nem beszéltem.
Valóban, az nagy különbség, hogy meg kell mutatni, ki, kivel van, nem lehet zsákbamacskát árulni. A lényegen nem változtat, az erőset preferálja, illetve azokat, akik hajlandóak kompromisszumokat, egyezséget kötni. Csak ezt fel kell vállalni... Azért remélem nem a Fidesz a hibás azért, mert az ellenzék képptelen volt a kompromisszumokra, a megegyezésre??? Vagy azért is??? Csak rajtatok múlott öregem, bár annyian szavaztak a fideszre, hogy még összefogással is nehezen ment volna.
Ezta média kérdést is túlmisztifikáljátok, amit én néztem, RTL klub főképp, ott folyamatos kormányellenes propaganda volt. Ennek van nézettsége, ezen keresztül lehet az agyakat mosni, a közmédiának nincs...
“Beszélsz ökörségeket. Ezt a választási rendszert nem a Fidesz találta ki, így volt a rendszerváltás óta. Némileg módosult, de a lényege nem változott.“ . Korábban 2 fordulós volt, most 1. Akkor az 1. forduló után jött a pártok közötti egyeztetés, összefogás, visszalépések... Nagyon nem ugyanaz a helyzet.
Beszélsz ökörségeket. Ezt a választási rendszert nem a Fidesz találta ki, így volt a rendszerváltás óta. Némileg módosult, de a lényege nem változott. 1994-ben a szocik a szavazatok 35%-val szerezték meg a mandátumok 54%-át. A szadeszes szavazók többsége nem akarta a szocikat látni kormányon, az ellenzékieké hasonlóan, mégis ők kerültek hatalomra. Ha most kormányozni együtt akartak az ellenzékiek, és ha valóban el akarták takarítani a fideszt, akkor erre rákényszerültek volna, akkor ezt meg lehetett volna mutatni a választásokon is. Ha nem, akkor nem lett volna működőképes a parlament, és jobb így.
Számomra egyértelmű, hogy a kutyásokat a Fidesz futtatja. Gondold végig: szavazatokat, hírverést, média figyelmet VESZ EL az ellenzéktől, miközben Orbánékra nem káros. Sőt, a szánalmas csirkés produkció kifejezetten az ellenzékre káros: lehetett mutogatni, hogy lásd, ezek akarnak kormányváltást.
A MAGYAR KÉTFARKÚ KUTYA PÁRT-ra majd 90K szavazat érkezett... Ez milyen már ?? Egy csirkejelmezben magából idiótát csináló párta leadnak 90K szavazatot.. Döbbenet
Ugyan már. Jöttök most ezzel a dumával, hogy még összefogni se képesek. Aztán meg ha összefogtak volna, akkor ment volna a Gyurcsányozás az egész ellenzékre. . A Fidesz jól kitalálta ezt a választási rendszert, ami mindenképpen összefogásra kényszerít. De amíg a baloldalon vannak vállalhatatlan emberek, addig egy magát 3. alternatívaként pozícionáló párt nem teheti meg a teljes összefogást. Igaz ez az LMP-re, meg a Jobbikra is.
jól látod ezt is egy alapvetö hibának tartom a fidesztöl, nekik a migráns az mind rossz pedig nem az meg pláne jó, hogy beszélünk népekröl, nemzetekröl, szokásokról lassan ideje lesz öket csoportosítani, hogy kik a jók, kikkel lehet együtt élni, kikkel akarunk együtt élni ha M.o.n a romák helyett törökök, kínaiak, szírek élnének, semmilyen kérdés (mint ma cigánykérdés) nem lenne de van, és nem is kicsi, ráadásul egyre nagyobb a viktor féle propaganda hadjárat még azt is megengedte magának, hogy Európai példákat mutogatott 0-24-ben az M1-en, miközben a cigánybünözésröl, magyar börtönökröl, sehol nem esett szó
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül