Ha tudni szeretnéd itt java részt a Fideszre szavazott az ismerőseim közül.... de mi lesz veled ha most kihírdetik a végeredményt ? Egy vikág omlik benned össze ? Szerintem költözz ki Észak Koreáva.... az bizos elég baloldali lesz neked 😄
"Lehet itt lázongani,hogy mertem szóvá tenni a rengeteg átjelentkezést,de akkor is tartom,egy magára valamit adó felelősségteljes állampolgárnak..." . Az elejét is olvastad annak, amit írtam, vagy megint csak a szokásos Fidesz hazugsághoz van szerencsénk?
Mivel alapvető állampolgári jogról van szó nem értek egyet azzal hogy ide vagy oda kellett volna menni.De a felkészülést illetően a kritikát jogos megfogalmazni, és a helyzet abszurditására felhívni a figyelmet.Viszont a torlodások elkerülhetetlenek, hiszen csak a szavazsra jogosultak száma biztos szavazókörönként hogy mikor mennek el az az ő döntésük.Nagyobb városokban ez talán átcsoportosítással megoldható...
Lehet itt lázongani,hogy mertem szóvá tenni a rengeteg átjelentkezést,de akkor is tartom,egy magára valamit adó felelősségteljes állampolgárnak az a minimum,hogy haza utazik az ország legfontosabb eseményére,és lustaságból nem minden áron Pesten akar szavazni.Abban igazad van,hogy a törvény sem jó így,szigorítani kellene rajta. . (nem kifogás az egyetem,meg a munka,meg a kirándulás,stb.stb.ez csak lustaság kérdése,semmi több.)
Lassan tényleg Észak-Korea a minta. . Jut eszembe, minden Fidesz hívő beszerzett már egész alakos Orbán posztert? Siessetek, nagy bajban lesztek, amikor kötelező lesz és sokszorosára emeli az árát az egyetlen gyártó, a Mészáros Nyomda.
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül