Erős kormányellenes szélben max közép fele tudom tolni az indexet. Sokszor tényleg poénból írok be dolgokat, de majd teszek :-)jelet, hogy ne vegyétek túl komolyan
Megint elfelejtettél HPetiként írni, ismét mityu köszönt vissza a soraidból... . Mondjuk nem értem, mire jó a két nick: ki kell ábrándítsalak, tartalmilag pont ugyanannyira 0 mindkettő produktuma. Teljesen feleslegesen cserélgetsz.
Igen.Bank adó,üzemanyagok jövedéki adójával történő szarakodás,vagyonosodási illeték vagy adó,drágábban kapom a tűzifát,kötelező kamarai tagdíj amiért semmit nem kapok.Hirtelen ennyí.
"Escorbia ma, 00:27 kicsit visszabillentettem az egyensúlyt középre , választás előtt nem szép dolog egyoldalúan gyalázkodni egy szigorúan szakmai fórumon" . Mi van? Ezt írtad alig pár perce: . "Escorbia ma, 00:18 szavazzatok a jelenlegi kormányra" . Ez minden csak nem az, amiről fent kamuzol. Érvekről és érdemi hozzászólásról, meg szakmai fórumról nem is beszélve...
Nem baj a mai célomat elértem, kicsit visszabillentettem az egyensúlyt középre , választás előtt nem szép dolog egyoldalúan gyalázkodni egy szigorúan szakmai fórumon ahol nem igazán olvastam komoly szakmai érveket és javaslatokat, ez már nekem is elsőre nyilvánvaló volt , de azért nincs harag.
Bocs, elírtam a számot, lent a helyes... 1980: 10,71 millió, 2016: 9,8 millió. Azóta monoton csükken a lakosságszám. Én nem akarom leírni magunkat, de ez van. "A jelenlegi 9,7 milliós magyar népesség 2030-ra már csak 9,3 milliósra becsülhető. Tovább csökken egymillió fővel 2050-re, akkorra már csak 8,3 millió főt prognosztizálnak. 2100-ra 6 millió 388 ezer fős lesz Magyarország népessége az ENSZ jelentése alapján." - ja de tudom, STOP ENSZ! :)
A szintedre céloztam, nem a szektás hovatartozásodra, mert az rögtön az első hozzászólásod alapján is egyértelmű volt. Csak tudod, én egy értelmes ember vagyok, megadom mindenkinek az esélyt. Akkor még azt gondoltam, hogy párthovatartozástól függetlenül képes vagy az értelmes vitára. Mára egyértelműen bebizonyítottad, hogy nem. A lenti hozzászólásomban erre utaltam, te pedig most ennek tapsikoltál:)
Na akkor így fog. a Te pártod 100%-ban BEHOZNÁ A MENEKÜLTEKET SZABADFELHASZNÁLÁS SZÍNTJÉN O.V. TOVÁBBIAKBAN MEG NEM KÉR BELŐLE Már Eusok által kijelölt Menekültekből!!! világos voltam remélem.. Francba nem megy ki erre vál.
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül