Vegyük észre, hogy a Fidesz hívek vagy aktivisták egyre kétségbeesettebben kapálóznak, össze-vissza kamuznak, de akkor se lesz az Orbánék által ténylegesen befogadott 4000 “menekült” kevesebb, mint a kvóta szerinti 1300...
“Csak azt akartam jelezni, soha semmilyen bevándorló nem integrálódik teljesen.” . De ezt ne nekem írd, hanem Orbánéknak és április 8-án vond le a megfelelő következtetést. Orbánék minden korábbi kormánynál több migránst fogadtak be azzal, hogy ukrán bűnözők tömegeinek juttattak állampolgárságot, befogadtak végleges letelepedésivel 20000 kötvényes migránst és befogadtak bő 4000 muszlim “menekültet”.
Tudod, hol van felső korlát nélküli migráns befogadás. Most, az Orbán-kormány alatt. . Ukrán bűnözőknek adtak állampolgárságot. Él még a program? IGEN. Van limit? NINCS. Befogadtak 20000 kötvényes migránst. Hatályos az ezt szabályozó törvény? IGEN. Van limit? NINCS. Befogadtak bő 4000 muszlim “menekültet”/migránst 3-szorosan túlteljesítve a kvótát (de olyan bután, hogy nem számít bele, így pénzt nem kapunk érte). Zajlik a további befogadás? IGEN. Idén már közel 200-nál járnak. Van limit? NINCS. . Megint tényeket írtam. Csak hazudni tudsz rá, vagy személyeskedni. Esetleg elismered, de ezt nem hiszem...
Nem találtam egy ilyen nyilatkozatot sem. Csak mondjuk egy ilyet:https://444.hu/2018/01/17/ilyen-sem-tortent-mar-egy-ideje-egy-kormanytag-migransozas-helyett-embersegesen-beszelt-a-menekultekrol Én készséggel elhiszem, hogy keresztények, csak hadd győződhessek meg róla saját magam.
Csak azt akartam jelezni, soha semmilyen bevándorló nem integrálódik teljesen. - Vas megyébe költözö nemét nyugdíjas: nem - a 10 éve itt élö kínai: nem - a skót Londonban: nem - a németországi török: nem - a mexikói az USA-ban: nem - az indiaiak Dubaiban: nem - a német nyugdíjasok Mallorcán: nem Mindenki a saját identitását örzi, a saját nyelvét használja, a saját vallását követi, saját kajáját eszi, nem bajor börnadrágban ünnepel az Oktoberfest-en. Csak döntsük el (legalább fejben, nem várok én itt társadalmi vitát, olyat már nem szokás), mi az integrációt, mit várunk.
Érved, bizonyítékod neked nem volt. És te hazudoztál igazolhatóan lent. Akkor miről is beszélsz? . Én tényeket írtam. Te a Fidesz központi propagandához képest is nagyobb hazugságokat.
!! Majdha idetelepítik Őket Prófátájukat Istennek mondod..::)) Németor. bontsák le a hívőknek a Temlomait Alig vannak Keresztények Muszlinok meg millióan Ennek a Mohamed a PRÓFÁTÁJA MÁSIKNAK meg Isten!!
A szokásos hazugságod,mert minden bizonnyal egy vagy a 2000 zsoldos Soros katona közül.Tehát akiket te menekültnek nevezel azok illegális muszlim migránsok.Másrészt szeretnék bevezetni az automatikus,felső korlát nélküli elosztást,ami állandóvá tenné a szétterítésüket.
Megismétlem: a kvótásokat szerinted is ugyanabból az embertömegből kellett volna ugyanúgy NEKÜNK ELBÍRÁLNUNK. Ha találtunk 4000 befogadhatót, matematikai trivialitás, hogy 1300-at is találtunk volna . Továbbra is áll a kérdés: Orbánék által befogadott 4000 “menekült” mitől kevesebb, mint ugyanebből 1300?
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül