Nagyon kellene egy társadalmi vita erröl a témáról, de nem ez a kinyilatkoztatás, amit fentröl kapunk... A németek a török vendégmunkásokat szervezetten fogadják be már 30+ éve, vannak itt koncepciók, lenne mit vizsgálni. Ök se integrálódtak, nálunk se a sarki kebab döner-es, de ettöl prosperál Németország, mi meg ettöl fogunk majd, 10 év múlva stagnálni és leszakadni... Mi a francért lett kinyírva ebben az országban a normális vita, párbeszéd, akár parlamenti vita, ...
"VIKTOR,VIKTOR,VIKTOR,VIKTOR,HAJRÁ!!!" . Ez szerinted érv, érdemi hozzászólás egy gazdasági fórumon? Rettenetesen ciki. De rólad pl. sok mindent elárul, amit persze az eddigi hozzászólásaid színvonala alapján is pontosan lehetett tudni.
"De 2050-re 6,5 millió magyar lesz itt, egy elöregedett társadalomban. És egy németet itt mindenki beengedne letelepedni, és eladná neki a szomszédja házát is, de ö se ingrálódik jobban, mint pl. egy indiai. Lehett itt kettös mérce de ERRE A NÉPESSÉGFOGYÁSRA MÉG SOHA EGY KORMÁNY SEM ADOTT VÁLASZT" . Na ebben tökéletesen igazad van. A lenti alapján azt hittem, egy újabb Fidesz troll jött, de amit írtál, az nagyon szomorú és nagyon igaz. Sajnos.
Bocs, ezt nem értem. Mi a gond a születések ösztönzésével? Alapvetöen ez a legegyszerübb és laghatékonyabb eszköz... (csak ebben a szupermodern önmegvalósító társadalomban nem müködik már úgy, mint régen)
2011-ben lett meghirdetve, de úgy tudom gyakorlatilag a CSOK kivételével 2013 óta, 5 éve üzemel a mostani családtámogatási rendszer. KEresem az eredményeket.... Jobb mint az elözö, de nem látom az eredményt. Hány család nem vállal (több) gyereket anyagi korlátok miatt? A CSOK meg így külön, mostani ingatlanár szinten, nem ad olyan nagy lökést már a gyerekvállaláshoz (használt lakásra eddig is volt szocpol). Én szurkolok, hogy sok magyar gyerek szülessen, (de remélem mire iskolások lesznek, addigra megreformálják az oktatást (is) és a központosított közös tankönyves rendszert felszámolják...)
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül