A 2019 után fizetendő oszti lesz előbb érdekes, mert ne feledjétek, hogy még tavaly azt ígérte Szabó, hogy idén előjönnek egy új, középtávú osztalékpolitikával...
bármi jöhet, de 2019 évi oszti az még több mint egy év! 2018 évi után pedig megmondták, hogy 25Ft a tervezett! Reménykedni lehet, de jobb tisztában lenni a lehetőségekkel, ez tőzsde...!
Majus? En joval elorebb tennem a meghuzast, ha valid alakzatra gondolok..bar nincs elottem a chart..azert is vettem par napja..de ti nyilvan jobban ismereritek itt a papir dinamikajat..ha jol emlekszem oszti elotti rally ebben az idoszakban van☺
hullámozzon, tesztelgessen... az is a dolga, meg az,hogy fizessen osztalékot biztosan... még mindig nagyon olcsó, és nem haza beszélek.. Eltolcsi nem fog komolyabban idén még kamatot emelni az biztos.. Teló meg elég ha csak 30-32 re emeli az osztit 2020 ra ami meg igen csak nem ördögtől való... és egyből 550 lesz...
Könnyen elmehet 490-ig még januárba is, de egyfolytában nem fog emelkedni. Ez Matáv, tudod jól:)) Sok vissza teszt/hullám, lépcsőzgetünk és egyre több lesz az eladó papír!
az még belefér a keretbe, nyakvonalból számolgattam 525-530, májusban viszont osztalék és a szelvényvágás után megtorpanás lehetséges, ha csak a pletyka nem megy át hírré!!
Mtelekom