..az elmzések és elemzők szart sem érnek....minden nap mást beszélnek....csak nézd meg egon-t...a külf.kóklerokról ne is beszéljünk....a részvény értékét számomra a gazdasági értéke és a cég eredménye határozza meg...az hogy ki mit mond ...le....m..
Ezek a gyökerek biztos sortban vannak a MOL -al meg Mtelekommal is! Buzik! Dobáják itt ezeket a szar semmitmondó híreket! Hogy szarjon be minden bírka kisbüfi!
....így van...s szerintem egyre kelendőbb lesz a papír,mert mostanában kicsit mellőzött lett....otp,mol,richter lassan kifulad....ebben még van tér...az elemzések és elvárások alapján...meg amúgy is ez egy nyugis és jó papír...megítélésem szerint...
Üdv, ide is beirom mert az OTP topicban csak félig segítettek, hogy
aki PETIExportot használ
az LEGYEN szíves küldje át a tegnap
elötti, petiexporsst_090611.txt filet a buxr@freemail.hu címre.
KÖSZÖNÖM
...jó lenne,de csak 630...volt....ma ha nem bír visszamászni 40 fölé....akkor újra lenéz 600..ra...de reménykedem...mivel vettem tegnap....s még szeretnék is,de csak ha felfelé indul meg....
A 730-at éppen, de megtartotta:)))
Legutóbbi technikai elemzés:
(2009.06.10 23:51)
Aki nem riadt meg a korábbi napok volatilitásától, illetve nem rázódott ki a részvényből, az most igazán jól járt, az árbócszalagból történt keddi kitörésre megjött szerdán a megerősítés, mely során a korábbi 640 forintos lokális csúcson is túllőtt. Folytatásban továbbra is cél 725-750 forint. Csak egy baj lehet, mégpedig ha visszaesik 630 alá.
tedd be a készletedet eladásra, olyan áron, amilyenen biztosan nem teljesül. akkor nem lehet gondod.
De az is igaz, hogy a készletértékelésedtől is sok minden függ.
FIFO: a legkorábbit adja el
LIFO: a legkésőbbit
HIFO: a legdrágábbat
LOFO: nem jut eszembe
Két megjegyzés:
1. Az, hogy mennyibe kerül egy részvény, teljesen mindegy a tőkéd szempontjából. Az számít, hogy hány százalékot mozog.
Pl.: Richter 30000 -> 33000
Telekom 600 -> 660
Mindkettő 10%-ot emelkedett, tehát ugyanannyit hozott. Ha valamelyik nagyobb százalékot mozdul, az hoz nagyobb nyereséget.
2. A KBC a megbízásod alapján teljesít, ha nem megfelelően adod meg a készletértékelési módszereket (FIFO, LIFO, LOFO, HIFO), akkor állhat fenn, hogy nem azt adja el, amit te akarsz. A végén egyébként pénzed ugyanannyi lesz.
Nekem az a bajom az KBC-vel, hogyha azonos papírt tartok és tőkeáttétel daytradelek vele, akkor a hetek óta birtokolt papírom árát az aktuális daytrade árra hozza. Szemetek!
Viszont ha van másféle részvényem is, akkor talán tudok daytradelni az OTI-val és békénhagyja jelen esetben a telekom áramat.
Ócsó, más érv nincs. Én már nem tudok venni csak egy pár 10-et az Otiból olyan drága, ebből meg több százat is. Kisbüfi papír ez. Csóroknak mint én. Lehet lepontozni!
Mtelekom