Nagyon olcsó részvény sokat lehet belőle venni, nem úgy mint az OTI, holnap 3800 felett játszik... pláne Richter a 35 ezerével. Ez a kis telekom ocsó és volatil. Az esések alján venni kell, remélem ez volt :) azt láttam ha áttöri a 640-et akkor 700 a cél... A 40 már megvolt, szal FEL
Ügyes!Én sortoltam de sajnos csak 750-röl
Mert akkor értem haza.Még jó,hogy 725-ért vissza tudtam venni.Kár,hogy onnan nem longoltam!Pedig tegnap pont írtam,hogy az Oti csak felfele tud menni.Fent meg nem akartam belevenni.Így hát ez a papír pont mínuszon volt!
Hát próba cseresznye?????
Welcome% én is ma vettem elöször napon túlira
majd meglátjuk - indok zéró, kapzsiság annál több
most fogom végignézni technikailag, de nem hiszem
hogy bármi is alátámasztaná a vételt
..még sem,de legalább kaptam 30-on...nem hittem volna...de nem semmi...záróban több mint 400 e.db..holnap ha felfelé indul veszek még...remélem jó lesz....bár két hete is felültetet....
Valaki(k) remekül szórakoztak ma,a millió vételt betették záróban az összes nagypapírba,az utolsó pillanatban meg visszavonták.
Tiszta szívből kívánom,hogy holnap a fejüket verjék a falba a machina miatt.
..ez így van..de félő holnap is tarthat ez a trend..volt már rá példa...mindenki várta az up-ot..aztán kop lett.....nagyon észnél kell lenni...bár az mtel...jó befektetés leht,mert neki is el kell menni a célárig....az meg 20%-legalább....ezért gondolkodom hogy bele kellene ülni...csak aki a daytradhez szokott mint én...nehéz.....
..hát szerintem nem is szabad csak záróban venni,mert ha lenyomják akkor nincs bukta....nagy rántás meg nem hinném hogy lenne...holnap viszont mehet fel,mert usa szépen menetel....
Bármennyit megvesznek,azonnal kétszer annyit tesz be eladni,plusz még 29 is egy kicsit,h tutira elvegye az ember kedvét a vételtől.
Viszonylag komoly mínuszban fogunk zárni,köszönhetően a jóakarónak.
Mtelekom