lesz az tuti, lehet holnap már sajnálom, hogy kidobtam 13k papírt.....ha új aljakra megy, most mobilizáltam még egy millát, 3 nap múlva megjön, max. veszek azon is tdt v. tLongban....febr.22-re tippelek osztibejelntésre(péntek), még egy hónap...
bakker, most dobálom kifelé az egyik 391es pakkom, 397en csak részteljesült:) vagy:(, majd kiderül....nem tudom, hogy 390 megfogja-e, vagy már záróra 400 fölé húzzák...illikvid bét a nagyok játszótere...
Tovább növelte magyar állampapír állományát a Franklin Templeton a negyedik negyedévben – írja a Napi.hu. Az év végén 10,12 milliárd dollárnyi (2200 milliárd forint) magyar eszköz volt a cég tulajdonában, ami 680 millió dollárral magasabb, mint a szeptember végi állomány. Ezzel továbbra is a magyar állam legnagyobb hitelezőjének számít, az adósság mintegy tizede összpontosul a Templeton kezében.
EGY szép napon meg felajánlja matolcsynak, hogy megveszed jóáron, vagy rádborítom oszt kamillázhatsz :o))
Matolcsyt divat szidni, de... lehozta a CDS felárunkat 50 %-kal, miközben a metszett pöcsűek szidják, a háttérben befektetnek, mert tudják, hogy jó az irány. Ezt nem viccből írom. Tudják, ha kihúzzuk a fejünket a hurokból még jó is kisülhet belőle. Szidják és befektetnek. A zsidó az okos, ezt az egyet nem lehet tőlük eltagadni. PL Templeton, vagy hogy a rákba hívják.
Félre értesz én nem egész éves tartásról beszélek, max egy hónap. Gyj szezon végén bekövetkező esések esetleg pánik esetén vétel pár hét után eladás. 10 hónap Hawai(
PL 2011 szeptember végi pániknál vétel, november eladás. Több van benne, mint egész éves tökölésnél. Short csak pánikban, soha máskor.!
nem rossz. csak közben az eső szakaszoknál ha eladnád, mégtöbbet keresnél. és ha rallizik egy éven át és visszaér nullásba úgymond (tehát oda ahol vetted) akkor elb*sztál egy évet és kimaradtál a jó pénzből :) szélsőséges példák, de megeshetnek.
Az egyik legnagyobb hiba a kereskedési kényszer. Egy nagyon jó taktika, ha megvárod minden évben a nagy zuhét ( mindig van ) és csak akkor venni. Egyszer venni, egyszer eladni, aztán elmulatni a f@szomba-:) Többet lehet keresni, mint aki egész nap itt b@ssza a rezet egész évben.
Napizni ott az OTP. Telkó nem fasza, kicsi forgalom, látják a nyitott pozikat, megszivatnak bármerre állsz, csak szerencsével lehet a telkóban napizni. PL a tegnapi nap, ha napizott valaki semmit sem keresett, mert záróban mozgatták annyival, mint egész nap. Napközben ha lesed megőrülsz tőle. -:))
Ők most is nyereséggel adják, azért húzzák túl az átlagokon felfelé is lefelé is. Amikor elfogy, onnantól shortolják, azt észre fogod venni, meg káromkodni is fogsz....
400-é nem vót jó mi? Mennyid volt, ha nem vok Windischgrétz? A logikája roppant egyszerű, akik lentről feljöttek vele eladták, vissza csak lejjebb veszik ezért nem bír feljebb menni, ennyi, meg nagyjából az emelkedést és a csorgást a nemzetközi hangulathoz hangolják. Az S&P sem fog nagyon már tovább menni elfogyott a hajtóerő, szar híreket meg tudnak kreálni az eséshez, van miből válogatni.
Mtelekom