A Magyar Telekom bejelenti a T-Systems Magyarország eladásával
kapcsolatos tárgyalások megszüntetését
Budapest – 2019. december 10. – A Magyar Telekom (Reuters: MTEL.BU és Bloomberg:
MTELEKOM HB, továbbiakban „Magyar Telekom” vagy „Társaság”), Magyarország vezető
távközlési szolgáltatója bejelenti, hogy a Társaság valamint a 4iG Nyrt. („4iG”), a 4iG
kezdeményezésére megszüntették a T-Systems Magyarország Zrt. („T-Systems
Magyarország”) eladásával kapcsolatos tárgyalásokat.
A felek 2019. július 9-i bejelentésükkel összhangban tárgyalási folyamatot indítottak a T-Systems
Magyarország 4iG-nek történő lehetséges eladásáról valamint aláírtak egy nem kötelező erejű
előzetes megállapodást. A mai napon, a 4iG kezdeményezésére az előzetes megállapodás
felmondása mellett döntöttek.
A tárgyalások megszüntetését követően, a T-Systems Magyarország továbbra is a Magyar
Telekom Csoport részeként támogatja az ügyfelek magas színvonalú integrált
infokommunikációs és információs technológiai szolgáltatásokkal történő kiszolgálását.
A 4iG és a Magyar Telekom tovább vizsgálják az együttműködési lehetőségeket annak
érdekében, hogy partnerségre lépjenek a nagyvállalati és az állami szektor számára értékesített
szolgáltatások területén. A felek között korábban létrejött konzorciumi megállapodások
változatlan feltételekkel hatályban maradnak.
A kedvezmény a Magenta 1 kedvezménycsomagba bevont havi díjas mobil
előfizetésekre és Domino hívószámokra, valamint a Magenta 1
Domino csomagban lévő hívószámokra vehető igénybe. Válaszd ki és kapcsold be a Magenta 1 ünnepi korlátlanság opciót és élvezd a korlátlan adathasználatot és beszélgetést 31 napig. Nem jelenik meg nálam a jelzett opció, tehát nem tudom kiválasztani. Írtam a Telekomnak, választ nem kaptam. Köszönöm a semmit Telekom!
Mtelekom