Matolcsi gyenge Forintjának köszönhetően a Mi kis csendes városunkat szabályosan ellepték a a "keleti migránsok" eszmélet! Megmozdulni, élni nem lehet! Tegnap kimentünk a kis feleleségemmel a soproni bornapokra... Szabályosan olyan érzésem volt mintha Ózdon vagy Miiskolcon lettem volna... ÁÁÁ!!!! A gyenge Forint csak növelni fogja az elvándorlást, semmi máshoz nem fog vezetni!
Matolcsi továbbra is tartani akarja magát orbánnál mint a namber van gazdasági szakértő. Ez szöveg szintjén megy nála egy vargával szemben, ezért még a szocializmusba is visszament és utolérjük azokat az átkos kapitalistákat (most az aranykor évtizedekig tart még, (nevetséges) és persze utolérjük a fejlett nyugatot). A Varga által kivánt stabil forintot, meg árfolyamcélnak, meg konkrét x árfolyamnak venni mint matolcsy próbálta, az meg már nem két gazdasági szakember vitája, ha nem matolcsi részéről lehel piaci kofák diskurzusa.
Régebben egy ilyen beszólásért ugy pofán vágták a magyar fizetőeszközt a rúppót & a bétet hogy arrúl kódult. Attól tartok hogy ami késik az nem múlik! Mi a f.sznak vitáznak nagy nyilvánosság elöt olyan kényes témában amivel végképp megszopathatják az országot. Ezek tényleg köcsög lmbtq-sok.
13:18Matolcsy György keményen nekiment Varga Mihálynak Én meg csak lesek hogy miért is oly gagyi a forint. Bár ennek a vitának nem igen vagyok az értője és ismerője,de az a gyanum hogy a kuszsaszeműnek nem igen van igaza. Valaki hozzáértő véleményét szívesen olvasnám.Már ha veszi a fáradtságot.
Nekem ez az egész kerekedés a démász kivezetés előtti egy-két évre hasonlít.....bezzeg amikor kivezették a munkavállalók vehettek/kaphattak dolgozói rv-t rögtön gáláns osztalékokat fizetett és valahogy a profit is megogrott....csak attól hogy kivezették!
Magyar Telekom: Nem túl izgalmas Újabb hét, újabb oldalazás a Magyar Telekomnál. Szeptember első hetében is egy alig néhány forintos sávban mozgott az árfolyam. A rövidtávú indikátorok sem indokolják, hogy erőteljesebb mozgás jöjjön a részvénynél, így maradhat az oldalazó mozgás.Támasz és ellenállás szintek
Mtelekom