Na tessék! Én éreztem, hogy a panelgyerek keze benne van a MOL-esésben. Most meg a RICHTER piacán csinálja a show-t szerintem. Figyelni kell rá nagyon!
1)Ez a topic meg mindig "normalis" erzelmi allapotu; ez nagyon biztato a kilatasokra. Itt nagyjabol egyforma az ovatos es a lelkes allaspontok aranya, es a hangmen korrekt. Erzemileg a 'climb the wall of worry ' allapot van.
Nincs itt nyoma sem az OTP-nel lathato eszelos onbizalomnak es mindent optimistanak lato lelkes hurra-hangulatnak.
Es nem erzekelheto a Plotinusnal kitapinthato "elvakult bizalom Zs. zsenijeben" sem; mindannyian "nagy fundamentalistanak" hiszik magukat, pedig csak koveti a nyaj szellemet es nem is veszi eszre. Pedig a tenyekben jol lathato jelek vannak arra, hogy nem is megy annyira jol a szeker, es az eddigi jolmeno es bevalt strategiatol elesen eltero fordulat indult.
2)MOL chart orason es naposon is tovabbra is bull.
Most egy kis flag alakulgat; ami komondottan "continuation" signal. Mol tovabbra is tartando jo pozicio.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.