egyszerűen annyira nem látok tisztán a pozimtól és annyira olcsónak gondolom...és mindig ezzel szívatom meg magam mert a piac másképp gondolja évek óta....
és mindez 12000 körül folyik, mert ha mindez 13000 és 14000 között folyna egy szót se szólnék, de itt...röhej....13500-nál is minden be lenne árazva...
az is fura h 122oo felett csak órákra volt föléje nem zárt idén...ha fölé is megy borítják vissza...tehát normálisan meg sem tudod gondolni h akkor most mi is legyen....és megint bárhol adod jó...gondolkodtam h a péntekit eladom 12100-on de gondoltam talán megy egy picit följebb is....megint százezredszer is jó lett volna....
Nem rossz,a fiúk majd felviszik kicsit ha keresni akarnak vele...nekem úgy tűnik 12200-as szintet jobban meg (V)ették!Most meg nem kell a kutyának se.Valamit ki kell találni ide is,hogy tudjanak hatékonyabban működni,ha már a lenyúló cégek ellehetetlenülnek verebek hiányában!(BC,Q)
A 20-i S&P minősítéstől nem várok sokat, mert level -2-ben vagyunk nála, szóval még a bálnaszarnál is lejjebb.
Akkor lehet hozadéka ha nem csak egyet emel, hanem még pozitívra is javít.
Vevő jöhet akár nyugatról is, úgy rémlik, hogy volt korábban valami német érdeklődő is.
Az unicredittel úgy tudom csak opciós szerződést kötöttek, nem valódi adás-vételit. Egyszerűen náluk tartják, kvázi letétben, a sajátrészvények egy részét.
A MOL a hetes 50-es mozgóátlag szintjén egy hetes doji gyertyával zárt, azaz iránytalanná vált a mozgása ezen a szinten. Naposon egy trendvonal, tetők sávja ellenállási zónában állt meg, amíg ez felfele nem tudja törni, addig ezt a 12300/12500 közti szintet tekinthetjük erős ellenállásnak. Hosszabb longot e szint felett 13000-ig kereshetünk. Jó beszállókat lehet keresni, ha a 200 és a 20 napos mozgóátlag (11900/12000) szintig korrigál és ott erőteljes fordulatot vesz. Shortokat a 12500-ról fordulva, vagy a 200 és a 20-as mozgóátlag letörése esetén kereshetünk, a 20-as alatt már a 100 napos mozgóátlag (11697) kerülhet képbe, ami az elmúlt időben erős támasz és ellenállás szint volt. A mai nagy esés betudható a tegnap megjelent hírnek, hogy az olajipari vállalat kurdisztáni partnere leírásokat hajthat végre.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.