Rég volt, igaz sem volt, te meg általánosítasz nagyon.
nem mindegy hogy 24 k ról, 20 k ról, 15 k ról vagy 11-12k ról van pl. molod és mennyi idő telt el stb.
Teleszopósoknak írd meg akiknek 500-700ig is vannak rveik.
Nézd mit találtam Vili, neked üzent holtában az öreg:
,,Az egyik legfontosabb szabály, hogy sose keverd a spekulációt a befektetéssel! A befektetőket gyakran óriási veszteségek érik a részvénypiacon. Hányszor hallottam már befektetők szájából: „Engem nem zavarnak az árak hullámzásai vagy az, ha elfogy a letétem. Én sosem spekulálok. Ha részvényt veszek, akkor befektetek. Ha leesnek az árak, kivárom, amíg visszajönnek majd.”
OFF:
jut eszembe accept, tegnap írtad, hogy mindenhol dupla segget látsz :-)
nézd meg a btel-t naposban, ott két csecset fogsz látni szép piros bimbókkal, valszeg ott nem lesz több ilyet :-DD
"Óriási tartalékaikból kell felélniük - nem is keveset - hogy a jelenlegi 50 alatti olajárak mellett létezhessenek, ugyanis hihetetlenül gyorsan növekvõ lakosságuknak sok-sok pénzt kell adniuk, hogy békében tartsák õket. Egy-két évig ezt bírják finanszírozni, de sokáig azért nem."
(#119270)
"... nem a 7 USD a lényeg, hanem, hogy milyen áron tervezték a költségvetést... nos sem 20, sem 40 USD-re nem fogják tudni levinni a költségvetést, az bizony a tartalékuk felélésével lenne csak tartható. Márpedig a "népük" csakis jóléttel tartható kordában, különben mehetnek Saddam és Kadhafi után ..."
múlt7en gazd rádióban árupiaci elemző ugyanezt hozta fel példaként, azaz a határidős olajárat...kiemelte, szaudi hercegecskék hiába jönnek 20$ jóslatokkal, a hati piac nem ezt árazza...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.