Nos eljött az én napom, ugye emlékeztek májusra amikor a fogadást tettem?
A molli már teljesült nem sokkal utána /23000/ , ma meg elérte oti a 8000-et.
Az első 100 forumozónak ajánlottam 1 sört ha bármelyik feltétel nem teljesül az évben. Sokan tartották a fogadást, most szeretném meginni a söröket.
Várom a becsületes vesztesek jelentkezését.
:-)))))
Törölt felhasználó2006. 12. 12. 09:43
szerintem nem kell sokat várni a 23k-ra. nem akarom fényezni magam, de megmondtam már akkor, amikor még a 20 500-zal birkózott, akkor sokan fogadtak volna ellenem...
Ne így állj hozzá! Ha eladtad 22.130-on, akkor tuti nyerő a számlán. Ennyi. Nem lehet mindig minden rally-ban és nyerőben benne lenni. Majd a következőben! Most én is így vagyok vele - igaz, én korábban adtam el a MOL-omat, hogy gyönyörködök benne, de sajna nincs pozim. Megvárom, meddig tágul, aztán ha visszajön, alul beleveszek.
Komolyan mondom, itt őrülök meg! Hónapokig birkatürelemmel ülök benne, tegnap eladom 22.130-on, erre ma 22.600 fölé rakétázik! Ilyen qrva pech nincs a világon. Gyorsan egy Váliumot!
Igazad van, csak az verte ki a biztosítékomat, hogy hosszú hetekig semmi, aztán meg percek alatt az egekbe szaggatják, pont akkor, amikor végre rászánom magam, hogy forgassam. Szar érzés, amikor 3 havi türelemjáték után 3 óra különbséggel b@szik ki az emberrel a tőzsde.
De jó, nem szólok semmit, így is csináltam rajta 5%-ot. Ez majd jó lesz a könyvembe egy bekezdés erejéig :)))
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.