Tényleg legutóbb mondtad is hogy már nincs. Ilyen szinten érdemes valamennyivel próbálkozni, a többit meg szerintem is ráér a fordulóban. Bár 14K-nál is mondtuk hogy kihagyhatatlan.. :)Mind megvan még.. Valahol itt még veszek belőle majd egy keveset,de utána már én is szigorúan csak a fordulat után.
Gyerekek, ha egész egyszerűen abba gondolunk bele, hogy a félszemű tovább nyirbálja az alapkamatot (de ha nem is nyirbálja tovább, csupán itt tartja), akkor meglehetősen vonzó lehet (talán/előfordulhat/valamilyen csodánál fogva) a BÉT, és azon belül is a MOL. Be kell látni, ez jelenleg a leginkább túladott papír.
Gondolkodjunk a legtöbb magánbefektető fejével:
- forexezni nem fog!
- 3%-ra lekötni nem fogja!
- vagy tőzsdézni fog azokkal a papírokkal, amelyekre kellően nagy rálátása van (OTP/MOL/RICHTER) vagy pedig berámolja egy bef.alapba 1000 évre biztos ami biztos alapon (szintén bagó hozamért).
Szóval szerintem nem reménytelen a helyzet.. Lehet, hogy esik még és Ukrajna felől fúj majd a szél, sőt lehet az INA ügy is negatívan végződik, DE: tegye fel a kezét, akinek ez még mindig drága! (kevesen vannak már nagyon)
1200 forintos otp árfolyamon is bátorság kellett vásárolni, hiszen benne volt a pakliban, hogy másnap 900 ft lesz...
Fel a fejekkel :)
Nekem semmi MOL-om nincs. Jelenleg csak OTP, meg richter.. (Bár most a richtert szopatják). MOL-t még mindig nem merek venni. Háromszor is elvitte a short nyerőmet.. Bíztam benne, de pofára ejtett.. Szóval most kivárok egy komolyabb fordulót.. Neked még van?
Próba cseresznye belepróbáltam én is a longba egy kis csomaggal. Remélem reményt ad a longos sorstársaknak a +1 fő :)
(szvsz 11000-11500-ig megyünk max lefelé, de ne ezen az 500ft-on múljon)
Szép napot!
Törölt felhasználó2014. 03. 25. 16:04
Ne kérdezzétek miért,de nekem is van egy olyan érzésem, hogy hamarosan jön a fordulat. Jók leszünk, és nemsokára örömködhetünk már :) Kell még egy kis türelem.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.