hm...sajnálom...talán nem ütik ki....ha kiütnék az pontosan mit jelente, mekkora bukót...ha szabad kérdezni mert a certikhez nem értek, nem szoktam certizni
az én helyzetem extra szar. bonusz certim van 19000es vételről!!!! 11600 as a kiütési szint. mégis ki a f@sz tudta hogy ide jutunk.. gyúlölet számomra ez az egész, gondolom értetek!
nem olyan szar a helyzet szerintem! úgy mondom ezt hogy krv.a nagy bukóban ülök benne. nézzük a mai napot. Múltkor MSCI kitárazáskor mennyit mentünk le.. Ma ilyen forgalommal sokkal sokkal lehetnénk lejjeb is. Így aztán bízakodóvagyok, pedig tényleg szar ahelyzetem! legyetek ti is!
nagy forgalom volt itt a végén , hétfőn minimum belső nap lesz szerintem de majd látjuk , mindenesetre a támasz lejjebb van de hogy eléri e azt előre nem tudjuk persze
tudom bubu azt akarod jelezni h kár volt....engem nem érdekel az alja...a részvény annál inkább....bármit betolnék már ezen a szinten bármit...csak nincs sajna....
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.