Az ima itt (már) nem segít, sztem simán benne van rövidtávon, de legkésőbb májusban...
aztán van ugye a nyári pangás, sztem semmi esély ősz végéig. Brokik is év végei célárnak tekintik már a 18-19K-t ...
Az amcsikat meg ugye (még) nem tudjuk mennyire vannak beszarva .., de hamarosan kiderül,remélem nem az armageddon előjátéka ez ..
na mindegy, kész tény a zakó és kész. megnyitottam a 2013-as tbszt-t, rajta a tavasz prémcsi, majd ráteszem az osztit is és várok ... majd helyzet esetén még tolok rá zsetont ha érdemes..
Mi a következő támasz? Már ha lehet ezek után támaszról beszélni. Most már elgondolkodtam én is hogy dobjam-e a longom s kivárjam az aljat. De hol lesz az alj ugye. S ott visszavenni.
frankó ! Holnap már ez is jó indok lesz a zakóra, mondván leállt a közlekedés, nincs üzemanyagkereslet, esik az olaj, Mollynak nincs üzlete..ehh, utálom ezt a trágyát !
Éves szintű lokális min. ár: 2012-05-30 14800.0
majd
2011-09-22 14200.0
na ezeket már "belelátom" a jövőbe.
Indok:
1. trágya papper
2. trágya politika
3. Dana 2. trágya szórása
4. trágya nagytulajok kibaszott pár %-nyi trágyát nem képesek felszippantani
5. valszeg trágya időknek néz elébe külföld is..
Moly grafikonját nézve nagyjából ugyanaz a kotta lesz, mint 2011-ben és 2012-ben...
Feltűnően jókat ír mostanában. Megírta a felszúrást 17000-ig és a további lejtmenetet is idáig. FHB-nál is teljesült a 350-es célára. Egon bátyánkat általában szidni szoktam, de most el kell ismerni, hogy beletrafált.
Eddig nem voltam érdekelt mollyban.
Telkóval csináltam 2 kört, meg ricsivel egyet.
Mostanában moziztam.
Vártam a beszálót Mol-ban, vagy Ricsiben.
Annyira néztem Mollyt, hogy lemaradtam a ricsiről, pedig az megcsinálta a hatalmas zöld kalapácsot naposon.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.