Balu, tudod mit kedvelek a KBC-nél ?
Az "indikatív" árat, amiből nagyjából lehet következtetni a nyitóra.
A CIB-nél ilyen nincs, és egészen az első kötésig sötétben tapogatózhatsz. Be sem tudsz állítani semmit, mert halvány sejtelmed sincs a nyitásig, hogy hova érdemes állni.
én ciget vagy e start akartam venni válasszak cig 495 állt évi minimum 470 e star 12500 évi max 4900 5000 mozgott és fülescsésze alakzat láttunk benne :) nah mondom e szar azóta egy nap sem emelekedett csak esik esik esik esik cig azóta csinált kb 10% plusszt 530 körül van ...áááááá
Jaj, ne nevess Balu !
Vagy inkább deeeee, mert már én is nevetek.
A legklasszabb tudod melyik volt ?
Eladtam Rábát tavaly áprilisban szép buktában.
Még aznap agyalni kezdtünk férjemmel, hogy CIG-et kellene venni. 805 Ft-on állt.
Addig tökölődtünk (már elnézést), míg abban maradtunk, hogy majd holnap.
Nem fogod elhinni: "holnap" reggel azzal fogadott nyitás előtt a pf, hogy a CIG-et felfüggesztik, mert árfolyam-befolyásoló hír lát napvilágot.
Amikor visszaengedték a kereskedésbe, "csak" 900 Ft-ig ment !!!! :-))))
De volt még egy-két ehhez hasonló...
gratula :) áá igy naggyon szar kereskedni amikor van mozgás persze nem vok itt... amikor semmi akkor igen stoppokat vételeket eladásokat vakon betenni áááá feleselges ....tcomom is mínusz moli is mínusz hati shortot tegnap kihagytam mert ugye nem voltam záróban ááááááááá..holnap nagy longnak kell lennie...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.