Kettő közül nem tudom megmondani, hogy melyik jobb, az biztos, hogy az USA a $ pénznyomdával ráteríti a problémáit az egész világra, a Görög megoldásnak EUR-ba is pénznyomda lesz a vége, az ő bizalmi válságuk mégis agyonüti a forintot mindig.
jogos...és hol tennéd be...most 290-en és euroba v dollárba? (mondjuk most relatíve nem rossz a kamat se..nekem pl pénzpiaciba amit én kezelek havonta hoz tisztán 25550-et ami semmi, de ahhoz képest h ha áteszem devizába v ha rosszul lépek be részvénybe mégis valami
ÉN Bekrepi színtjén feltétlenül diverzifikáció keretében 5 millát EUR, $-ban tartanék, 324,250 árfolyamnál betenném részvénybe, amikor a forint újra erős feltölteném a készletet megint.
Nekem mindössze azért fájdalmas egy kicsit a dolog, mert tegnap reggel volt rajta 600 pont plusszom ! Ezt előtte nap eljátszottam Ricsivel, annyi különbséggel, hogy azt még sikerült nyereséggel dobnom.
De szerintem ne lássuk annyira sötéten a dolgokat, napokig csak felfelé menetelt a BÉT, ugyanúgy nem törődve a DAX-al, USA-val és semmivel, mint most, az esésben.
Nem lehet tervezni, de április után a 2010,2011 évet figyelembe véve, ha a forint mint a bivaly, mivel pánikkeltésből sosincs hiány lehet, hogy devizára váltom a pénzemet, és forintgyengülés -> drámai részvényáresésre akár huzamosabb időt várok.
igen...így van...jól látod...én 19200 dobtam kétszázat majd visszavettem százat mikor lejebb ment újra 19200 dobtam majd újra vissza 19295 dobva majd megint vissza 19350en dobva ahelyett h a 200 dbot 20500 doptam volna:):)
ja plusz a mai 20.ooo való belekapás amit valahogy helyrehoztam...de itt már a nyereség kockázat arány szart se ér sztem...mondjuk ezt 19200 is így ítéltem meg...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.