Hát persze, hogy nem ! Meg is nézem sokszor !
Azonban: egy ideje totál nyugodt vagyok, de ha mondjuk duplázódna a pulzusom az árfolyamoktól, az sem viselné meg a szívemet. Papának vigyázznia kell magára.
Ha úgy alakul, akkor bukót is realizálok. Ez régen nagyon nehezen ment, ezért ragadtam be sokszor.
amsti sztem te se tudnád ezt megcsinálni mármint h nem néz rá...akinek netbrokija van az ezt nem tudja megcsinálni...ez a kulcsa az egésznek...pszichésen az ember képtelen rá h ne nézzen rá...ha képes lenne nem embernek hívnák v nem kereskedne neten...emberi képtelenség nem ránézni...beépült...megszoktuk stb
Papa, szerintem dőlj hátra kényelmesen, és hallgass 21K-ig jó kis blues-t (ha igazi Jockey Ewing akarsz lenni, akkor egy pohár whisky-vel a kezedben tedd mindezt). :-)
Törölt felhasználó2012. 02. 09. 11:43
Előzmény:
törölt hozzászólás
Szia Pali, jó pihenést !
Vigyázz, mert a sílécek nagyon csúsznak a havon ! :-)
Az nevet, aki a végén nevet...Én most inkább rá sem nézek a chartra...Valahányszor egy politikus megnyilatkozik,(lásd: 10:29) a zuhanás garantált. Na de Palinak igaza lesz és akkor én is nullszaldóval zárom ezt a három napot.
Most akárhogyan töröm a fejem, sok vigasztalót erre én sem tudok írni.
Hacsak annyit nem, hogy volt már nekem ennél rosszabb üzletem is. Érdekel ? :-)
Rába.. 1 év csücsülés után mínusz 150K.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.