Sokan elfelejtik, hogy a piacot külföldi nagybüfik irányítják, és ők sztem nem forintban számolnak. Csak egy példa 2011 ben a Mol-ért fizettek már több mint 90 Eur-t is, ma kb 65-öt!
Sziasztok!
Egy pesti túra után most értem haza,és most látom hogy tulképp egész nap nem maradtam le semmiről kivéve a záró pillanati örömködést.
De az jól esik most is...:-)
Az összes papírom megvan még kompletten,nagy mennyiségben,és én még most is azt mondom,amíg mindenki a korrekciót és a világvégét várja,addig nincs baj.Ha már mindeni full optimista,akkor szigorúan eladás.
Bár ezt egy holnapi kettessel kezdődő mol nálam simán felülírná,otp 4200 felett meg már csak várakozás.
MIndenkinek szép napot holnapra!
Egonra visszatérve nyár végén kb. 3800 OTI árszintnél hitegette a jónépet azzal, hogy a devizahiteles végtörlesztés az OTP,FHB-nak van kitalálva a többi nem tudja lereagálni. Annyira nem reagálták le, hogy összekarteleztek, és egyszerre emelték a ft hitel kamatát 1,5%-al, az árfolyam meg 2700-ra esett.
Thomas, nem tudom, hogy mennyit olvastál tegnap-ma itt a fórumon, de Balunak leírtam a bróker ismerősöm rövid történetét.
Ha egy ilyen ember nem tud nyerni, akkor kicsoda ????
Holnap ha eltudom adni, az csúcs lenne, annyira logikátlan sokszor minden, jósolták már a EUR 292-ről felpattanást is, összezavarják, manipulálják az embert.
Bizony szomorú vagyok, amszti, 37000 -nél szálltam ki a keddi MOL-zuhanás perceiben 7,2K nyereséggel,ami nagyon kevés 11 tözsdenapig volt benne a zsozsó..
Szia Papa ! És nem vagy szomorú, hogy dobtad ricsit ?
Remélem, nem befolyásoltalak még akaratlanul sem. Én nem is terveztem 1-2 napnál tovább tartani, tudod !
Helló mindnkinek...A keddi nagy zuhanás közepén 19260-ért bevásároltam full cash + bankhitelre MOL-t, és azóta állando gyomorszoritásban éltem...
Ma kis feleségem 14 orakkor elcsábitott a szigetvári gyógyfürdőbe egy kis gerincápolásra, és mit látok most este otthon?? Nem is tudom, holnap milyen stresszt kell majd átélnem, a megfelelő kiszállót centizve..
A szétterülő alakzattal is kalkuláltam, az holnapra 19,800 lehetséges árat hoz. Figyelembe véve a pénteket, kézigránáttá változik a Fideszes nyilatkozó kezében a mikrofon, WTI 100$ fölé menne........álmodik az ember.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.