Mindig ezt mondogatom én is, hogy bízni kell a cégben, de már többen leintettek, hogy ez érzelem, és annak nincs helye itt.
Törölt felhasználó2011. 12. 19. 14:08
Előzmény:
törölt hozzászólás
Hát igen, elég érdekes darab ez a magyar tőzsde.
Én még nem merészkedtem külföldi piacra, forintban szeretném fizetni a tanulópénzt ! :-)
De ha végignézem a listát, még mindig a MOL-Richter páros az, amivel egyáltalán lehet kezdeni valamit.
Miért vetted? És miért adtad el? Ezekre a kérdésekre neked kell válaszolni.
Én 17700-n eladtam, vettem 3100-n OTP-t, 3180 eladtam és vettem MOL-t 17700-on. Ma rávettem a MOL-ra és úgy érzem, hogy csak várni kell.
Törölt felhasználó2011. 12. 19. 14:05
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2011. 12. 19. 14:05
Előzmény:
törölt hozzászólás
Nem tudtam a beker áradat.
De most az miért lenne jobb érzés, hogy eladtad bukóban, ma meg +10 %-on kiakad ?
(A mínuszt nem én nyomtam.)
Én speciál olyan rizikókat látok az olaj környékén, hogy csak akkor vagyok nyugodt, ha egy kicsit részt is veszek benne. Ma ráülök a kezemre és nem adom egy jó darabig.
Törölt felhasználó2011. 12. 19. 13:57
Előzmény:
törölt hozzászólás
Bocsi, de ha így marad zárásra, akkor is több, mint 4 %-ot hozott össze plusszban.
Azééé ez nem olyan rossz.
Kevés itt a speki, akinek kell az tartsa oszt akkor nincs gond.
Törölt felhasználó2011. 12. 19. 13:48
Előzmény:
törölt hozzászólás
Ez egy teszt a stoppok kiütésére, ha kiüti megy lentebb, ha nem fentebb valaki szerintem még venni akar, csak épp okosan olcsón és nem hagyja, hogy a napizók feltornásszák az árát.
Az a baj, hogy kulcsszinten van a MOL nagyon nagy lóvé kell az elmozduláshoz. Egy 20 mrd-os forgalommal 20e sem kizárt, de ha holnap nincs megerősítés, akkor visszacsorgás simán benne van sajnos. Nekem viszont márciusig nem kell rá figyelnem és nem érdekel ha irán balhézik, vagy lerohanják észak kóreát, vagy egyiptomban eszkalálódik a szitu és még ilyenek. Én nyugodtan ülök és várok.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.