Én még tennap reggel vettem - jó érzékkel - 17,9k-n - kaphattam volna majd 400-ért ócsóbban is -, de hiszek benne, mert sokan hisznek benne. A tegnapi napon olyan rossz volt a nemzetközi hangulat, hogy kész csoda - és a papír erejét igazolja -, hogy nem ment 17k alá.
Abból már megjöttem, hogy ki-be ugráljak, mert ezzel már megszívtam többször. Nem mindig találja el az ember az alját vagy érzi meg a tetejét, aztán csak szív, amikor látja, hogy a jó beszállási pont már elúszott.
Dehogynem ! Csak én ma pihizek.
4 nap alatt 2x tettem magamévá, majd intettem könnyes búcsút eme szépreményű papírnak, most várok.
Mindenesetre szép volt a mai kezdés ! :-)
Be szabad szállni, de nagyon érzékeny. Úgy 17500-17600 a támaszszint. Én vettem pénteken 18020 on, hát erre hétfőn lenyomták. Ma eladtam napiban 18100 en, aztán várom a támaszra. A kitörés még nincs megerősítve.
:-))))
Nekem elég volt mára ez az egy MOL-trade.
Nagyon régen napiztam, kicsit elszoktam tőle, lassan reagáltam.
De azért nem vagyok elégedetlen.
Legközelebb hosszabb távra szeretnék Mollikával tervezni, bár ahogy a ricsi kinéz szegénykém... lehet, hogy inkább azt kellene venni majd.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.