augusztusban szavaznak a ZMB licencéről (2009. július 23. 10 óra 37 perc)
Ajánlások száma: 0
Ajánlom
A Mol Nyrt. mai nyilatkozata szerint „mindent megtesz", hogy megtartsa a Zapadno-Malobalykskoye LLC, a szibériai olajrészleg kitermelési licenceit. A ZMB igazgatósági tagjai augusztus 4-én szavaznak a licencszerződés orosz bányahatóság által jelentett hiányosságaival kapcsolatos megoldási javaslatokról. Az igazgatósági ülést a ZMB elnöke tegnap írta ki. Így a Mol cáfolta azokat a hírek, melyek az orosz sajtóban láttak napvilágot, amelyek szerint a Mol a partner Rusznyefttel tartandó ülésen korábban nem jelent meg, mivel ilyen ülés nem is volt napirenden az alapszabályban rögzített feltételek miatt.
Törölt felhasználó2009. 07. 23. 09:24
Nos, egy érdekes fordulót látunk. Csak merre tovább. a grafikonok nem ezt mondják, ami történik. Ha korrekció, az nem ez volt. Tipikus, mászik fel a csúcs felé és félúton elszakad a kötél.
kicsit cinikusnak tűnik a kérdésed... de lásd kivel van dolgod:
nem tudom most megrajzolni neked, de ha markersed van, vagy stooq-on tudod elemezni a tegnapit, akkor fél3 körül 13350ből kezdett aljat képezni egészn kb ~13150ig. aztán vissza ~250ig, majd újra megcsinálta az aljat... megvolt a duplaalj, majd visszazárt 350-re. DT-t csak félig volt ideje megcsinálni.
Következő napokra ez semmit sem jelent, ez csak daytrade-re vonatkozott...
Összefoglalva!! Semmi nem történt volna a mai napon, ha a magyar tőzsdén kereskedők lennének és nem pólyás babák. Értelmetlenül húzzák, szakítják, dobálják, szórják a papírokat. nagy duma a trendforduló. csupán a bátortalanság útvesztője vezérli őket. 14000 benne volt és benne is van a papírban, persze, így már nem, de a nyuszikáknak nem való a tőzsde. monopoly, inkább azzal kellene játszaniuk, cumival a szájukban. 12900 ról indul az egész
Meg is érkezett a megerősítés a 13,000 forint áttörésére, ezek után várhatjuk a 14,000, és a 14,800 forintos szintek elérését is. Ezen szintek áttörése messzire repítheti az árfolyamot. Csökkenésben támasz 12,800 és 12,200 forintnál
DoubleTop / DoubleBottom... nincs most telepítve rajzolóm, de szemmel láthatóan is hibátlanul kirajzolódott, és a szintek is adottak voltak... ami 3óra után történt, az technikailag teljesen várható volt.
Én meg ahogy a nick nevemből is adódik, nem értek hozzá, de azt tudom, hogy a Molt nem nagyon szokták zavarni az ellenállások és a támaszok :-)))) Volt egy pár olyan nap, amikor mindig zárás után vagy nyitás előtt vitte át a szinteket - mint kés a vajban, úgy száguldott át rajtuk. Én egyszerű, népi megfigyelőként működök :-)))
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.