Köszi! Szorítok én is az OTP-nek az uki bankvásárláshoz. Valószínűleg mindkettő csak csepp a tengerben, de az azért mégiscsak nagyobb csepp! Nagyobbat kell nyelni, ha félre megy!
https://invst.ly/13nokv A héten szerintem meg fog próbálkozni a 2970-es szinttel, de nem biztos, hogy most fog sikerülni! Már csak pár hét az osztalék javaslat közléséig. Addig maradhat a hsz-ben.
adtunk osztivárakozásokat, tény hogy az adó miatt nem reális a tavalyi mérték, de azt sem mondhatják, hogy a politika fölözi le az ideit, az nem jó színezett így választásokkor.. Ettől kiszámíthatalan megint a molly. Az alaposzti mértéke 150,-Ft, tehát ha magasabb lesz (150-350), akkor lesz extra rá.....
Erre a hszre reagáltam!Jó bocs másfél éve vagy itt,de attól függetlenül engem Te ne kritizálj,a shortos tábort erősitem...Osztalék meg örülj ha 250 lesz idén nincs speckó oszti...Egyszer volt Budán kutyavásár
Nem fél éve regisztráltam. Látom te is az alpári, tahó fajtából való vagy! Honnan szalajtottak? Baracskát megjártad már? vagy esetleg a bicskei gyermekotthont?
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.