20.425-ön kiszálltam.
múlt héten még simán benne volt, hogy 22.000-re felmegy, de most már másként látom.
csökkenő olaj, hazánk levegőben lévő leminősítése, és további nyugtalan politikai légkör.
19 666 a beker áram.
Egy két hónapon belül én 24 K környékére várom. Szerintem ez nem túlzás. Kérdés, hogy milyen amplidudoval fog rángatózni a piac. Hogy lesz e lehetőség és érdemes e addig eladni és visszavenni, vagy az lesz mint május után? Valamint tavaly novemberben még egyszer megrántották lefelé. Előbb-utóbb az USA piacok is visszább vesznek, esetleg bezuhannak.
Ez is hozhat még egy nagyobb lejtmenetet.
Különben én is alapvetően felfelé várom.
Itt a fűtés szezon...
Ha tévedek valaki javítson ki.
Üdv mindenkinek!
Károly,
Én is hasonlóan gondolkodtam.
Plusz még a forint erősödés is kedvez a mollynak, mert szvsz nem sokat fognak ebből átengedni a kocsitulajoknak,
DE
pl a mai nap is: úgy éreztem, hogy a mai emelkedésbe is keményen beleadtak, megint mi voltunk az egyik legrosszabbul teljesítő piac euban. Mintha kifelé lépnének a piacunkról.
Mindegy kimentem full cashbe, és várok. Közben megnyilt a külföldi számlám, és szép lassan valamennyi lét elkezdek átpumpálni.
Ha Fletonak igaza lesz, és két f.o.s év jön, akkor valami alternatíva után kell nézni.szvsz.
Nekem teljesen ismeretlen a határidős piac, de annyit érzek, hogy az nem az én idegeimnek való!
Molt azért vettem 20500-on, mert az olaj ára nem nőhet a végtelenségig, a belpolitikai helyzet tovább már nem fokozódhat (ha ennyi nem elég egy miniszterelnök lemond(at)ásához, akkor semmi), és a Mol le van maradva a BUX-tól relatív értékben is.
Nyilván a napi hírek kisebb-nagyobb mértékben befolyásolhatják az árfolyamot, de a trendnek felfelé KELL ezután tartani.
Nyilván a lokális maximumot senki sem tudja megmondani, de szerintem 25k körül lehet, és kb. 2006. november 30. körül várható.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.