Kontroll nélküli hatalom és birtoklási vágy ezt eredményezte. Gondolom az oroszok többsége se akarta ezt. Láthatóan nálunk a regnáló hatalom is ezt az utat járja. De talán áprilisban megállítható és visszafordítható ez a folyamat.
A minden bokorban gonoszan ármánykodó amerikait látó összeesküvés elmélethívőket nem igazán lehet érvekkel meggyőzni, pláne mert a félhivatalos (és időnként a hivatalos) magyar kormányzati narratíva is ezt terjeszti. Lehet az amerikaiakat utálni nyugodtan, de ne légvárak alapján. Amúgy Ukrajna kapcsán az USA és az EU szövetségesek és szorosan egyeztetnek, még ha a szankciók kapcsán nem is lehet teljes egyetértés, mert nyilvánvalóan teljesen máshol húzódik meg az EU fájdalomküszöbe.
Erről a szégyenérzetről beszéltem néhány előbbi posztomban. A LinkedIn-ről vettem: "I am Russian.Russia's military actions against Ukraine are absolutely disgusting. I
feel the pain and worried for my family in Russia and friends in
Ukraine. I want to share, that there is nobody I know who does not feel
the same. I love Russia. I love Ukraine. This has to stop." Putyin-t belülről lehet megállítani úgy ahogy a magyar klónját is.
nekem az a durva ,hogy egyszerűen annyi van hogy visszautasítva ,be sem került mondjuk a vételi könyvbe és mondjuk nem kaptam részvényt mert túl hamar ment fel .... mindegy írtam egy panaszt ,meglátjuk ....
egyelőre szállítja Oroszország a gázt Európába.....amit fogadnak a vevők is szerződés szerint.....ez a jelen helyzet....milyen gazdasági érdekek jelentkeznek az Usa részéről? Putyin pontosan tudta, hogy Európa nem Egyesült Államok szövetsége, sokkal szélesebb és összetettebb érdekek mentén működik így a szankciók sem lehetnek érdemiek....már most is a vita van arról, hogy az energia és bankrendszert szankcionálják e????
Akinek nem inge nem veszi magára, a legtöbb fegyvernemben az USA a legerősebb nagyhatalom , légierő és tengeri flottában többszörösen. Láttam 1-2 hónapja valami táblázatban. De az összes többiben is erős, talán páncélosokban vannak egálban az oroszokkal.
Sajna ahogy viselkednek most az amcsik Putyin ráérzett, hogy gyengék, Merkel meg már nincs. Már azon gondolkodom, hogy az általam egy idiótának tartott Trump alatt talán ez nem történik meg. Egyik idióta a másikkal jól el lenne.
Rengetegen veszik meg az esést, nincs ezzel semmi "gond".Azzal van hogy súnyán egyre olcsobban.Majd kijelőlik az illetékesek úgyis az aljat, ha vége lesz a pánik hangulatnak.Addig meg tud mindenki alacsony árakon vásárolgatni.
mindenkit minősítesz aki nem ért veled egyet....ez nagyon nem jó irány ember.... egy kis ismeret anyag: 1, jelenleg USA nincs katonai fölényben sem Oroszokkal sem Kínával szemben , de minimum azonos képességekkel rendelkezik.....pl. Oroszoknak van szuperszonikus fegyvere amire az USA-nak nincs védelmi rendszere.....stb... ezekről könnyen tájékozódhatsz.....természetesen az USA egyes katonai megmozdulásait lehet bírálni talán még okkal is egyes esetekben , de ami a valós körülményeket illeti a NATO előre megmondta, hogy nem fog katonailag beavatkozni a konfliktusba így a gazdasági érdekeket sem tudja érvényesíteni....Putyin ezért is akarja egész Ukrajnát, hogy a Nato ne tudjon kiépíteni bázisokat ..... ami a gáz szállításokat illeti több alternatíva is rendelkezésre áll és nem csak palagáz......Norvég és Arab beszerzés is már letárgyalt....."USA gazdasági befolyást akar szerezni EU felett" ? ez több,mint depresszív kijelentés részedről.....következő állításod mi lesz? USA megtámadja Európát?
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.