Még pár megjegyzés, és utána tényleg elhallgatok: Az orosz átlagpolgár, aki az orosz M1-ről értesül az támogatja Putyint a "népvédő" háborújában, de az értelmiség egyáltalán nem, az olvasottabbak viszolyokgnak, csak nem tudnak fellépni ellene. (Tudom, mert pont a hétvégén tudtam egy livtániában élő orosszal erről beszélgetni.) A balti államoknál is volt összetűzés. Az én személyes véleményem az, hogy az oroszok már a baltikumnál is jobban beavatkoztak volna, csak akkor nem álltak készen, és be kellett nyelni békát. Egy országot elfoglalni könnyebb, mint megtartani... A Hitler analógia sztem jó. Az oroszok ezt csak elveszíteni tudják, hacsak nem zárják le nagyon gyorsan a dolgot...
Akkor Te vagy az igazi közép. Téged akkor mindenki utál? A gond az, hogy "diplomásként" hazugságokat írsz. Írod, hogy Európa gyenge.... tényszerüen hazugság. leírtam a GDP adatokat. "Oroszország a szankciók ellenére erősödik".... féligazság. Olajár elszállt ez volt a szerencséje. De ez ciklikus.
Igazad van, beteg ember de ne általánosíts az orosz népre. Szerintem most 100 mill orosz szégyelli magát. A probléma az, hogy sikerült egy kontroll nélküli rendszert kiépíteni. Mo.-on is 99%-ban kész ez a rendszer. Remélem, hogy ez a helyzet is hozzájárul ahhoz, hogy április 3-án ez megváltozzon.
Ok, elolvastam a másik hozzászólásodat, árnyaltabb az álláspontod, mint elsőre tűnt. A felelősség azért elég egyértelmű, még ha a háttérben sok minden nem tiszta, mert Vlagyimir fejébe és alkujaiba nem látunk bele.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.