Rendesen megpakolták a bluek könyveit. Akkor volt ilyen, amikor a cseh broki megjelent a piacon. Lehet, hogy most is ők ügyködnek a királyunkkal való szolidaritásból?
Majd a végén. És akkor lehet indítani újra azt a lemezt, hogy megy ez, csak előtte kirázták a gyengéket... Meg sokkal jobb több körön keresni, mert semmi kételyed ne legyen abban, hogy a tegnapi meghúzásban/előtt akiknek kellett, azok tudták, hogy lehet venni.
Azt végképpen nem értem hogy egy ilyen napon miért nem húzták fel.......aztán önteni....akkor sokkal többen shoppingoltak volna.....talán ennyire mohók és türelmetlenek?
Most már ott vagyok, hogy kiszóróm bukóban a maradékot, de csak az "átverés" mutyi miatti haragomban, miért így kell cash szerenie a tulajnak? (ja...mert már nem kap több hitelt, még baráti banktól sem :)
kell a kitartás...és még a végén mindig lehet hogy tévedett az ember... Év elején 3 hónapig tartottam a shortot az OTPben......kemény csata volt mindenkivel szemben......senki nem volt aki jónak gondolta volna az otpben a shortot.....
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.