Na, most már nekem nem jól esik, hogy esik. Pár nappal ezelőtt még nagyon jól esett, hogy esett, de változik a világ, meg az ember pozija. Félő, hogy ma lenéz 2900 alá.
Mikulas rallyt vartal??? Hat ezert vagy frusztralt......van egy rossz hirem......ha nyerot akarsz akkor ne a Mikulasra varj hanem a kis sajat fejeddel probalj nyerot szerezni....es ha nem jon be akkor nincs siras hanem tanulas belole hogy mit rontottal el..
A mai KBC-s webináriumon a MOL-t tartották jelenleg leginkább vehetőnek a nagyok közül, mondván hogy már az emelkedő csatorna aljáig esett, illetve hogy az esést okozó tényezők (rossz gyorsjelentés, romló finomítói árrések, NAV-os árcsökkentési ügy) nem annyira fajsúlyosak.
a grafikonokról meg csak annyit, hogy amikor az OTP 1200 körülire ment le gondolta volna valaki? vagy hogy most 10500-ig megy? ugyanmár, nehogy grafikonon ezt kimutassák és megmondják előre mi lesz....
Tanulmányozd a kiszámolo.hu-s illető nyári TEVA részvényes vásárlását guglizz rá....Nyáron ugy tűnt nagyon tuti lenne beszállni a hirtelen esés után -én is elgondolkodtam- de vess rá a chartjára...azóta is zuhant egész 11 dollárig (most 14 körül mozog) az éveleji 30+ dollárról.
játszani nincs időm az a baj, abból már különben is kinőttem...Mikulás rallyt vártam, de még az sem jött, helyette csak a mínuszok, még az időjárásban is...
Neharagudj, nem bántóan/leereszkedően mivel én sem vagyok pro de a részemről csak egy tanács jön, hogy nyiss demo számlát, olvass olvass olvass nyiss es zarj poziciokat és akkor nem kérdezel ilyet. Mielőtt még pénzt teszel ebbe.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.