Ha volatilitás kell, akkor nézz másik részvényt, nincs az előírva sehol sem, hogy csak MOL-lal lehet kereskedni. Ott van 4ig, Opus, egyáltalán nem lenne jó, ha a MOL-t ok nélkül összevissza rángatnák, mint valami speka papírt.
A Wood-al vigyázni kell:) Bármikor elkezdheti önteni és akkor ennek annyi:) Cél árig önti:)
Törölt felhasználó2021. 09. 01. 13:59
Mol honlapján található célár dátumok kis magyarázatra szorulnak szerintem: pl. a Wood értékelése valamikor a II. negyedévben érkezett emlékeim szerint, de bizonyosan nem aug.06.-án....és így tovább.... max. a Mol mikor frissítette a kimutatását lekérhette az aktuális célárakat és ahol még nem változott a korábbi ajánlás azt is aug. dátummal rögzítették....
Pedig augusztus 12'én azt írta(erste market) ,hogy mennyire alulértékeltek az nyersanyag szektor részvényei, példának emlitette az olajszektort( nem véletlen "alacsony" nála a mol célára pl. ezért is) árrobanást vizionált a nyersanyag szektorban beleértve az olajat is természetesen,egy new yorki elemzőpárossal.
Csak azt az irányt tudom elképzelni. Emlékszel még a Goldman korábbi céláraira? Volt tavaly 1200, aztán 2000 környékén is, most 2700. Pedig ők voltak talán a legpesszimistábbak.
MOL tulajok normálisan