a tegnapi falbontó események is végképp feltették bennem a kérdést, hogy mi lesz az országgal?, mert véleményeket hallani a FIDESZ-ről, Gyurcsányról, holott a kérdés az, hogy mi lesz veled Magyarország?, erre kell a választ keresni!
A liberalizmus mentes a nemzeti radikalizmus minden hibájától:
nem önző, nem erőszakos, nem gátlástalan, nem anarchista, nem szürrealista és nem dadaista
Visszakanyarodva a reggeli hírhez,akkor most Horn örizet alatt áll?
Nem értettem a kamerákat meg az állandó 24h. felügyeletet.
Teljesen olyan mintha örizet alatt állna.
az ultraliberalizmus: gátlástalan és individualista (lásd bővebben alább).
a polgári liberalizmus: álközösségi érdekből megalkuvó, farizeusi.
a nemzeti radikalizmus: mentes a liberalizmus hibáitól.
nem én! konki! már csak azért sem, mert egyeduralkodó lennék! és azonnal betiltanám a szubjektív, egoista, indiviualista, szélsőséges liberalizmust, amely önző, gátlástalan, erőszakos, anarchista, szürrealista és dadaista módszerekkel operáló "szabadgondolkodást" jelent.
de betiltanám az ún. polgári liberalizmust is, amely objektívként értelmezi önmagát, konformista, képmutató, radikalizmusellenes, álnemzeti retorikát használ, a kiegyezés, a megalkuvás mestere, nemegyszer a logikátlanságig.
és bevezetném: a nemzeti radikalizmust, mely realista és tradicionalista eszméken alapozódok.
és olyan egyeduralkodó lennék, akit szeret a nép, de gyűlöl a politikai osztály.
(hogy meddig élnék, azt nem tudom, remélem kihúznám az év végéig...)
szeretném megérni, hogy ne csak a Hír TV hálóján akadjon fenn egy-két hal, mert sok nagy cápa úszkál még közöttünk, akik előidézték a jelenlegi katasztrófális helyzetet... !
Mi lesz veled Magyarország?