Te valamit nagyon benéztél..... Mikor írtam, említettem meg azt a nevet, amit Te most leírtál? Nem akarom már leírni, mert akkor még azt írod, hogy most is :-)
Te mikor kérdezted meg a tükör előtt: ---- Basszus Béla! .... Mikor lettem ilyen .....? ---- ....és csak állsz , anyu után kiáltva.....de nincsenek válaszok..... Emlékek után kutatsz ---- rosszak, kapaszkodókat keresel: Negatív.Nem irígyellek.
Én nem vagyok azon felháborodva, hogy sungir letolvajozta Orbán. Az érdekesebb, hogy amikor erre felhívja valaki a figyelmedet, akkor arra akadsz ki, aki jelezte neked, hogy sungir letolvajozta a C-men alakulat névadóját....
Szóval rettentő szánalmas a mihaszna - fidesz színi előadásotok :-)
Igényesebbnek gondoltalak annál, hogy velem mondassad ki a leírt hamisításaidat. Hogyne vitatnád már hiszen fel vagy háborodva, hogy a sungir "állítólag" tolvajozta! Persze, ha csak te tolvajozhatsz, érthető is!
Már miért ne etetném :-) Attól, mert szánalmas a fidesz - mihaszna előadásuk, még lehet szórakoztató. Mármint nekünk, a nézőknek. Ők meg hadd kínlódjanak. Ők azok, akik beálltak a C-men alakulatba, a saját választásuk volt. Az meg ezzel jár. szórakozunk rajtuk.
Mi Hazánk Mozgalom a harmadik út - Se Gyurcsány Se Orbán