Azt gondoltad, hogy ebben az esetben a "repetitio est mater studiorum", majd érdekesebbé tehet? Tévedtél! Az emberek kezdik már látni kik is lehettek valójában. Nehéz lesz ezt tudomásul venni, pedig mindent megtesztek, hogy ez ki ne derüljön. Mennél többször ismétled, annál jellemzőbb lesz a kijózanodás!
Ti, pampa meg te, fidesz aktivisták jöttök ide a mihasznák ideológiáját védeni. Tudod, a dögkutas Toroczkaiét.Az emberek meg hadd lássák, mik is vagytok valójában:
Ne szerencsétlenkedj! Azt a "pedofil " nagykövetet elfogják ítélni. Magyar bíróság előtt, és nem Dél-Amarikában. És nem az egész majnstrém média asszisztálása mellett. Nektek kellene demonstrálni, de hallgattok mint vaddisznó a búzában. És szeretnétek általánosítani! Nade nem ám a gendermagos ideológákkal. Pedig oda való az "eset"!
Igazad van,tényleg nem! Bajnai sem véletlenül kapta a nevét..Ugye emlékszik? gyurcsány meg rászolgált erre a névre ,bár én nem hívom így mert az ilyen gúnynevektől rosszúl vagyok.
Nem mondtam, hogy "másik" magyarnál a hazaszeretet nem játszik, hanem azt mondtam, hogy a Mi Hazánknál és a Fidesznél még tetten érhető. Kiforgathatod az értelmét, rágalmazhatsz a "hazától lopni" kitételeddel, de akkor sem akarsz velem egyetérteni a hazaszeretet szó nemes értelmében való használatával.
Nem mondtam, hogy az általad vázolt "Toroczkai- féle" ideológiát magamévá tettem volna! Én emberiességi szempontból inkább hiszek a Toroczkai-féle megnyilvánulásnak, mint a nácikozozó (anti)fasisztázó megnyilvánulásoknak. Nem szeretnék olyanná válni, amivel rágalmaznak a veled egyetértők!
Ti választottátok azt, hogy Torockai féle ideológiát magatokévá teszitek. Dönthettél volna úgy is, hogy kiállsz ellene. Nem, te közösködsz velük. Ez mindennél jobban megmutatja, hogy mivé váltatok.
Mi Hazánk Mozgalom a harmadik út - Se Gyurcsány Se Orbán