Hát igen, a fidesz nagyon szereti a hazát (mármint a hazától lopni). Milyen jogon mered kijelenteni egy másik magyarról, hogy nála a hazaszeretet nem játszik?
Ez itt Toroczkai, aki szerint a cigányok dögkútba valók: https://youtu.be/ChXRMmBVfyE?t=35 Pampa és te nyíltan kiálltok a mihasznák mellett. Magatokat minősítettétek azzá, amit Toroczkai képvisel.
Nézd, amikor ilyen meghatározásokkal szembesülök iit a fórumon és percenként rám szeretnéd sütögetni, akkor nem velem lehet a probléma! Olyan mint hazaszeretet nálad nem játszik, de a Mi Hazánknál és a Fideaznél még tetten érhető. Bármennyire is ignorálni szeretnéd (szeretnétek)!
Ti összebújtok a mihasznákkal, akik Toroczkai videójából látható ideológiát képviselnek, majd utána kiakadsz, hogy mások nevén nevezik a gyereket, helyre tesznek téged és a többi fidesz aktivistát.
Ti választottátok a Toroczkai féle ideológiát! Ti tettétek magatokévá. Volt lehetőséged elutasítani, megvetni, de nem, te kiálltál mellette. Ezzé váltál.
Nem engem szólítottál meg! Éppen én neveztem nevén a "gyereket"! Neked nem tetszik, hogy van bátorságom szóvá tenni, hogy ne általánosíts a véleményeddel. Mert az egy véleményed csak, amit rám szeretnél erőszakolni.
Mi Hazánk Mozgalom a harmadik út - Se Gyurcsány Se Orbán