011. április 20.-tól Masterplast Nyrt. néven működik tovább a Masterplast Group Zrt., a váltás része a társaság középtávú stratégiájának. A vállalat az első negyedévben 13,1 millió eurós bevételt ért el, amely megfelel az előzetes terveknek.
Nyilvánosan működő részvénytársasággá alakult át 2011. április 20.-tól a Masterplast Group Zrt. A működési forma váltással együtt átalakult a vállalat legfelső vezetése is. Létrejött az Igazgatótanács, amely ellátja az igazgatóság és a felügyelőbizottság feladatait. Az Igazgatótanács elnöke Tibor Dávid, alelnöke pedig Ács Balázs. Létrejött az Audit bizottság is, amelyben az Igazgatótanács független tagjai - Bojár Gábor, Dr. Gara Iván, és Andrew Szőnyi - kaptak helyet.
"A jelenlegi átalakulás szerves része a vállalat középtávú stratégiájának" - jelentette ki a változással kapcsolatban Tibor Dávid, a Masterplast Nyrt. Igazgatótanácsának elnöke. "A cég fejlődése már évek óta ezen stratégia alapján történik, és amint elérkezettnek látjuk az időt újabb jelentős lépést teszünk a tőzsdei bevezetés irányába" - tette hozzá Tibor Dávid.
A Masterplast Nyrt. 2011. első negyedévében 13,125 millió eurós bevételt ért el, amely megegyezik az előzetes célkitűzésekkel, és csak minimális mértékben marad el az egy évvel korábbi, 13,302 millió eurós forgalomtól. "Elégedettek lehetünk az első három hónappal, hiszen annak ellenére, hogy az elmúlt évben végrehajtott racionalizálás miatt kevesebb leányvállalattal dolgoztunk, sikerült megismételni a tavalyi bevételt" - közölte az első három hónap eredményeivel kapcsolatban Tibor Dávid.
Háttérinformáció:
Az 1997-ben alapított Masterplast csoport a közép-kelet-európai régió egyik vezető építőanyag gyártó és forgalmazó vállalata. A cégcsoport 12 országban rendelkezik saját tulajdonú leányvállalattal. A vállalat 2010-es árbevétele 85,2 millió euró volt. A társaság 2008 óta tagja a Budapesti Értéktőzsde Tőzsdeképes Cégek Klubjának.
Ajaj nagy a baj csőd közeli állapotokról beszélünk 😱 Egy dolognak örülök a topikba van élet ez jó jel az utóbbi másfél évben volt amikor 2 hétig csak én írogattam!
Én amúgy abban bízom, hogy aki hetek óta öntögette le a Masterplast, az egy bennfentes volt aki a jelentésig akart kitárazni. 2500 alá már csak azért sem tartom valószínűnek a beesést, mert onnantól a többség már csak mínusszal tudna kiszállni, mivel akik még 600 körül szálltak be, azok között szerintem már csak nagyon kevesen maradtak itt részvényesek. Mínuszos kilépőkből pedig szerintem nem lesz sok, amíg nincsenek itt csődközeli állapotok...
Nyereségről meg ne beszéljünk. A vasas dolgok megyegetnek hiába lennénk adottságra mezőgazdasági ország. Zalakeramia is lelèpett a knauf család biztos nem ért hozzá azért...
Ne felejtsd el, hogy ezt a gyárat vissza nem térítendő állami támogatással építették... gyárat pedig nem azért építenek, hogy a kiadása drágább legyen mint a termelése... különösen ha újrahasznosításról van szó
Csőd szerintem sem lesz, azért too big to fail ez a cég...tuti rárabolnának sokan amikor meg kell menteni, de attól még lehetnek likviditási gondok, ha mégsem úgy indul be mint ahogy sokan várják Egyébként én sem adnám most el, fibo szint 2400-2500 szint brutál támasz szerintem
Cashflow terv is kell nekik mert finanszírozhatlan az egész. Eredményekben megfog látszódni. minden gyár először viszi a pénzt, a kallt, meg a viresolt is az opus alig tudta nyeresegesse tenni. A kall még lehet most se az. Gyárat gyárakat nehéz üzemeltetni. Abba tudsz kapaszkodni h valami pletykára megrántjàk
Hát én meg biztosan nem idén dobnám el a helyedben, mikor jövőre fog beindulni számos lakásfelújítási támogatás és kedvező hitel, meg amikor elkezd üzemelni az üveggyapot gyár -az újrahasznosított üvegek felhasználására pont most van nagy potenciál. Eredményekben ez már mind meg fog látszódni... Most fog indulni a ciklus, hogy mi lesz utána, az már kevésbé érdekel mert nekem akkor már nem lesz részvényem... Rövidtávon még eshet, de 2500-on legkésőbb már muszáj lesz megfognia, és 25'ben kétlem, hogy ilyen nyomott áron maradna az árfolyam
Meg én ezt nem bántólag írom amit írok. De volt itt már synergon, set, ott1, keg stb károsultak. Estar volt rfv most enefi ahol tömték a népét. Futuraqua stb stb
Általánosságban a magyar papírok alulertekeltek nem mind, de sok van. Csak közel vagyunk oroszorszaghoz kulfold nehezeb vesz minket, pártunk és kormányunkat se szeretik. Otp,mol,akko,app,shopper parknak nem voltak rosszak a számai. Otp,mol kellően likvid. Otp,mol,shopperja csányinak is van ő jó trader.
Befektetési tanácsot nem akarok adni sok féle verzió van. A kiülős hígítos a legrosszabb. Én felét kidobnám. Otp meg pl. Visszahozná. Tőzsdén bármi lehet, akár egy csődre is ralizhat egy papír. Pl. Csepelt is húzták. Itt csődre az esély kicsi. Aztán a felével amiben bent maradtam veszegetnék hozzá. Nehéz tanácsot adni mert más pénzével bánunk.
Masterplast
011. április 20.-tól Masterplast Nyrt. néven működik tovább a Masterplast Group Zrt., a váltás része a társaság középtávú stratégiájának. A vállalat az első negyedévben 13,1 millió eurós bevételt ért el, amely megfelel az előzetes terveknek.
Nyilvánosan működő részvénytársasággá alakult át 2011. április 20.-tól a Masterplast Group Zrt. A működési forma váltással együtt átalakult a vállalat legfelső vezetése is. Létrejött az Igazgatótanács, amely ellátja az igazgatóság és a felügyelőbizottság feladatait. Az Igazgatótanács elnöke Tibor Dávid, alelnöke pedig Ács Balázs. Létrejött az Audit bizottság is, amelyben az Igazgatótanács független tagjai - Bojár Gábor, Dr. Gara Iván, és Andrew Szőnyi - kaptak helyet.
"A jelenlegi átalakulás szerves része a vállalat középtávú stratégiájának" - jelentette ki a változással kapcsolatban Tibor Dávid, a Masterplast Nyrt. Igazgatótanácsának elnöke. "A cég fejlődése már évek óta ezen stratégia alapján történik, és amint elérkezettnek látjuk az időt újabb jelentős lépést teszünk a tőzsdei bevezetés irányába" - tette hozzá Tibor Dávid.
A Masterplast Nyrt. 2011. első negyedévében 13,125 millió eurós bevételt ért el, amely megegyezik az előzetes célkitűzésekkel, és csak minimális mértékben marad el az egy évvel korábbi, 13,302 millió eurós forgalomtól. "Elégedettek lehetünk az első három hónappal, hiszen annak ellenére, hogy az elmúlt évben végrehajtott racionalizálás miatt kevesebb leányvállalattal dolgoztunk, sikerült megismételni a tavalyi bevételt" - közölte az első három hónap eredményeivel kapcsolatban Tibor Dávid.
Háttérinformáció:
Az 1997-ben alapított Masterplast csoport a közép-kelet-európai régió egyik vezető építőanyag gyártó és forgalmazó vállalata. A cégcsoport 12 országban rendelkezik saját tulajdonú leányvállalattal. A vállalat 2010-es árbevétele 85,2 millió euró volt. A társaság 2008 óta tagja a Budapesti Értéktőzsde Tőzsdeképes Cégek Klubjának.