Úgy gondolom, többen olvassátok a bejegyzéseimet (jót/rosszat egyaránt), viszont jelen pillanatban egyéb elfoglaltságaim miatt nincs időm és energiám átolvasni vagy átlapozni az egyéb hozzászólásokat. Akit továbbra is érdekel a véleményem, azt kérem itt keressen főleg dax, eurusd-ben. Egyenlőre próbálok esténként reagálni, esetleg hétvégén.
Kicsit megzavart, hogy új gyertyához viszonyítod a beszállási pontot, mert az elméletileg nem minősül új aljnak. - vagy ez utóbbi nem KO kritérium? Reggel lőttem privátban rajzot - bár az általad írtak alapján van mit finomítani rajta...
Nyugalom öcsi, ahogy felhorgadt a lelkesedésük, majd megunják ezt is. Nem érdemes vitatkozni, egyáltalán: reagálni ezekre a dolgokra, mert csak benzinnel locsolod a tüzet. Trollok ellen az egyetlen működő magatartás, ha nem veszed őket figyelembe. Mint ha nem is léteznének.
m15-ön az első aljra tettem rá és úgy kidobta a 810-et célárnak,még amikor 780 körül volt. 783-ról ment egy long 803-ig. A 810-et nem volt türelmem megvárni :) .
Szerencsére ezek egyértelmű szituk voltak, eddig 2/2. Biztos lesznek kevésbé egyértelmű helyzetek, amikor mondjuk nem jön be, amit mutat, de ezzel együtt is sztem elég jó kis megfigyelés ez a 38.2-es :). Nekem tetszik. :)
LÓGÓFIBÓ
Úgy gondolom, többen olvassátok a bejegyzéseimet (jót/rosszat egyaránt), viszont jelen pillanatban egyéb elfoglaltságaim miatt nincs időm és energiám átolvasni vagy átlapozni az egyéb hozzászólásokat. Akit továbbra is érdekel a véleményem, azt kérem itt keressen főleg dax, eurusd-ben. Egyenlőre próbálok esténként reagálni, esetleg hétvégén.
Megértéseteket köszönöm: