Megvan az első ajánlat, 5.85$/share all cash Oct 9 (Reuters) - Rio Tinto (RIO.AX), opens new tab said on Wednesday it will acquire Arcadium Lithium (ALTM.N), opens new tab in an all-cash transaction, valuing the latter at $6.7 billion.Rio
Tinto will acquire the United States-based lithium producer for $5.85
per share, it said. The deal represents a premium of 90% to Arcadium's
closing price of $3.08 per share on October 4.Reuters exclusively reported last week that the companies had been holding talks and that Arcadium could be valued at $4 billion to $6 billion or higher.
Nekem Litiumom van -36%-ban, Palládium - 38% és egy rakat hidrogénes és solar cégem, amik szépen földbe álltak 2020 hype után. Mondjatok valami bátorítót a "hajrán" kívül. :)
Nem csinálok semmit, eleve kb 5 az átlag beker áram, szóval minuszba nem fogom eladni az tuti Szerintem 7-8 körül lesz az offer, és nem lennék meglepődve, ha nem fogadnák el a részvényesek
Ha jól sejtem, akkor nem csinálsz egyelőre semmit. Mert én is korainak érzem, hogy ész nélkül realizálásba kezdjünk. 5,5-6 usd között már biztos remegne a kezem, de egyelőre megpróbálok ráülni.
Szerintem a shortosok most izzadnak, mára várok egy 100 millió db-os forgalmat Remélem nem kezdik szórni megint a részvényt, mint az utóbbi hónapokban, és akkor szép nap lehet
Hát a M már halott business, ez viszont nagyon is élő Ha megnézed a perzit, amit nemrég raktak ki, minden soron 2-3x eredményeket várnak a következő években Legalább 20-es árfolyamra számítok 2028-ra, ezért én remélem, hogy beintenek a Rio-nak, vagy legalább 10$/sh-t kérnek a cégért Nem szeretném, ha gombokért levágnák az aranytojást tojó tyúkot
Lithium Rare Earth and Strategic Metals
Hátha van ilyenre is igény, jöhet minden, ami belefér :)
Ki mit tart, mit vár a jövőben