Annyit nem. Nem voltak rossz eveim, en sem sajnaltam a jutit. Inkabb azt skubiztam, hogy jo kis havi fizut termelek ott biztos fizukent 1-1embernek eves szinten,ves akkor meg hanyan vagyunk igy. Marcius ota lealltam, kivontam penzt, befektettem, most csak kis 2milla tradelheto osszeg maradt bent. Azzal nehez bohockodni, meg nincs is nagy kedvem. Nem tudok ravenni, raadni korlatlanul. Most ez van. Talan jo is igy. En daralos piacot latok. Nekem csak nyereseg van bent most tradelni, nagy baj nem lehet. 30kontit tudok belole venni/adni. Kb az meg az a mennyiseg, amivel meg lehet vmi havi penzt osszekalapalni, de melos. Foleg a le/felben. Mert ez van most. Kis trutyikrol ne is beszeljunk. Poshadas a kobon. De megirtam mindig a kis papirok fel topikomban elore, hogy mi lesz. Kezdve a tpik nyitastol, amikor 20Ft volt a Konzum, es kb utolso bejegyzesek kozott, amikor kihirdettem innen esni fognak a kis papirok ujra. Ugy is lett. Most megint kb belassulast varok bennuk. Trendvaltas lehetne mostanaban, de Bux nem igazan tetszik. Vmi nem jo. Ezert inkabb ki is hagyom a tozsdei spekulaciot. Majd ha tetszo piac lesz, tradelek ujra
nem:) ha milliókat keresek, nem fizetek milliókat jutalékra:) ahogy beadtam a tegnapi nutex-keresetem és a jutalékot, ugyanígy aránylik a többi keresetem és jutalékom
csak gyanítom, az is majd úgy zajlik, ahogy a bozontos családnéni bejelentette, hogy segítenek az egyszülős családokon is, még pedig úgy, hogy meg fogják gyorsítani a behajtást a gyerektartási ügyekben, azaz semmit nem tesznek az egyszülős családok érdekében majd lesznek gazdasági fórumokon beugrató dumák, mint a hello MKB 275 volt az ott1-ről erre is van egy régi mondás: "más farkával verni a csalánt"
Ok, csak azt hittem milliokat eves szinten. Nekem tobb millio volt csak hatival, azt hittem neked is irto sok. Persze nyereseg mellett mindegy, nem is az a lenyeg, csak kivancsi voltam mennyit szed le eves szinten egy broker ceg, ennyire aktiv traderrol
valameddig, hogy lenyugodjanak a kedélyek azért ezek nem jótékonysági intézmények, mint látjuk, de majd akkor visszanyomják valamennyire a fideszes cégeket , hogy innen is szerezzenek pár szavazót
leves