szeretném népszerűsíteni a kicsit sűrűbbre főzött tejbegrízt, mint remek "tortaalapot" bármit lehet rátenni, a sima csokiszórástól kezdve a vaniliás krém, különböző gyümölcsök, gyümölcsszószok is remekül illenek hozzá , rétegezni is lehet a rávalókat, mint egy igazi tortára ma kísérleteztem és nagyon finom lett a végeredmény : sűrűre főzött tejbegríz az alap, ha kihűlt, mehet rá egy vaníliakrémréteg, aztán egy gyümölcsökből készített réteg és a tetejére felvert tojásfehérjehab
amcsik dow: +433 pont nasdaq: +93 pont sp: +49 pont tehát holnap eshetnek a fideszes papírok természetesen az otp az egekbe megy, mert minden fideszes papírbennfentes otp-re tesz, nem a saját papírjára csak a richter .... ha lehet, menjen már !
ha lemegy addig nem is értem, miért dől a reménytelenség ezekből a fidesz által érintett cégekből wallis, opus, appeninn stb. most utoljára a DM-et kapták el, 120-tól le is esett a felére pfffff
én is besegítettem a 319-es eladó kipucolásába azt nézem, hogy semmi kényszer nincs benne, nem állnak hatalmas 10-20K eladók benne, mégis valakik önként állnak be nagyon alacsony eladásra nem is értem
Gondolkodom opus vételen is, pedig már van egy csomó belőle, de annyira lebarmolták, hogy egy keveset menni fog felfelé. Az nem lehet, hogy ez a nemzeti sz..kupac állandóan csak esik.
Ma volt egy eladó 2000 db-val 319-en. Sokáig gondolkodtam, hogy megvegyem-e, de mire döntöttem, már valaki elvitte előlem, egyébként semmi jele nincs, hogy most indulni akar felfelé.
amikor délben beálltam a kis 300 darab vételemmel 317-re, még egyedül álltam ott, aztán nemsokára 5000 darabos vevő jött mögém, és nem is kapta meg mindet 317-en
szép napod volt, gratulálok ! reggel, mielőtt elmentem, betettem a lányomnak vételt otp-re, de 13710-re, mert az már 13500 KÖRÜL van, ahogy a lányom kérte, de hát persze.... Photo, szerinted érdemes venni a cig-et lefelé vagy hagyjam a fenébe? persze még egyszer nem csinálom azt, mint a felfutás előtt, hogy minden forintra beálltam 500 --1000 darabbal lefelé , de szerinted most hogy néz ki?
leves