Zsimo, láttam az appeninnt 274-en végzett még nem látok késztetést venni, vagy betölti a rést, vagy ahogy mondod, megy a 220 felé, 270 fölött már nem veszek
szia Photo nagy parában jobban teljesíthetnek a kicsik, bízzunk ebben a lányom ma este köszönte meg, hogy eladtam az otp-jét de beleegyezett, tehát nem az én döntésem volt a richtert tartom magamnak, ma 60 forint nyerő lett volna rajta maximum, ha eladom, nem adtam
Szia! A zárás előtt jöttem, de ha itthonl vagyok, akkor sem tudtam volna csinálni semmit szerintem. A set remélem nemcsak beetetés volt ma és holnap öntik tovább. Illene már felfelé is araszolgatni. Már több mint felezett, ennyi elég, iduljunk gyorsan fel.
tényleg nagyon sokat esett majdnem annyit, mint tavaly a nagy őrjöngésben akkor 48 volt talán az alja, nekem csak 50 -ről volt, most 54-ig zúgatták remélem, ennyi elég volt és hagyják emelkedni is tovább
Photo, otthon vagy már? már beadtam mindent a mai napról, egy jó hír, hogy set 60 fölött maradt ----legalábbis ma --- de holnap mi lesz, nem tudom, amcsik megint gyászosak
Ne csodálkozz ezen, 1173 ról lassú kínzó csorgás marad. 2017.11.07 től csak esés, úgy hogy közben a fundamentumok jelentősen javultak, cég alapvetően nagyon jó. Sokan beragadtak 400 - 500 körül aki bírja tartja de többség dobta bukóban. Pár hajótörött küzd még az elemekkel.
tegnap jót írt Photo a richterrel kapcsolatban, mindent adni, ami nyereséges bár ha nagyon bízol, hogy visszaépülhet a set, akkor elfogadom, hogy itt még nem akarod adni de én adom, persze én sem ész nélkül
bár azt találtam ki, hogy mindig csak akkor veszek, ha előtte tudok is adni és tényleg sikerült a 280-ast adni 289-290-en , ezért mertem venni 279, 277-en
leves