nekem a cig mellett ebből van a legtöbb papírom, és minden nap veszem lefelé , ha kapok ma kaptam rendesen 76-ig de valami nem volt "kerek" ezzel a mai vevővel
nagyon örülnék már, ha nem kéne a tegnapi 77-es után ma 76-ig végigvennem, de főleg annak örülnék, ha elindulna a set felfelé viszont ilyen dagonya-eladásokba nem megyek bele, akkor inkább tovább gyűjtöm lefelé , aztán ha érdemben mozdul felfelé, majd adom
"vajon ha arra fordítja az energiáját, hogy elvigye 80 fölé az árfolyamot, nem többre ment volna? esetleg követik őt vételben .... de mindegy, hagyjuk, nem épeszű, aki benne vonaglott". Ne vedd rossznéven,de az illető nep percember,hanem valószinű,komoly befektető,akinek célja olcsón bevásárolni,nem az árat felvinni.A magyar tőzsdén nemismétlődik meg a "17-18-s őrület és a múlt év végi USA dili.Vigyázni kell az eladásokkal,mert ha ez komoly egyszercsak majd nem lehet napi jó üzletet kötni. Ez nem SPEKA.
de szerinted ennek mi értelme volt? ha árfolyam emelkedést akart volna, nem hagyja, hogy 77-es szinten zárjon szóval nekem ámokfutásnak tűnt, amit művelt
hát, összevissza "csapkodott", de láttam 78.4-en is állni vételen pár pillanatig vagy tévedek? kipucolta 79-ig az alacsonyan álló eladókat, aztán köddé vált
vettem dunahouse-t, set-et 76-os szinten, 4ig-t, de adni semmit nem adtam set volt ma "elmebeteg", megjelent benne sok "vakarék" eladó 76.9-től , aztán valaki kivette ezeket 78.4-ig, 78.4-en pár pillanatig állt 133 000 vevő, aztán elsuttyant vajon ha arra fordítja az energiáját, hogy elvigye 80 fölé az árfolyamot, nem többre ment volna? esetleg követik őt vételben .... de mindegy, hagyjuk, nem épeszű, aki benne vonaglott
bocs, hogy embert alkalmatlannak tartok miniszternek ráadásul dupla miniszternek felteszi a kis szemüvegét és megnézi, naponta mennyien halnak meg na de hol van mátyás király --kérdezi ez izgatja
állítólag holnap délben megáll a tömegközlekedés 1 percre tisztelegni az orvosok és ápolók miatt az orvosok és ápolók pedig egész nap beöltözve teljesítik a feladatukat nem csak holnap, hanem minden nap kásler vajon megy vadászni mátyás király sírja után holnap? izé eü miniszter vagy mi a fene ja, meg oktatási agyközpont is ez milyen? összemosni az egészségügyet és az oktatást egy paraszt alá
totoro, holnap kezdhetsz shortolni nagyon szerintem be fog jönni még nem tudom, mit csinálok, talán aláveszek cuccoknak remélem, Photo-nál nem ez a rohadék vírus van
Köszi a jó kívánságot! Még azt sem tudom hová kell fordulni teszt ügyben, de holnap kinyomozom és ha nem javul a helyzet, akkor mindenképpen megcsináltatom.
leves